BLOG Kruidvat

Minder rimpels met Diadermine Lift+ Super Filler Capsules

Leestijd: 3 minuten
Geplaatst op: 27/06/2022

Wat doen de Diadermine Lift+ Super Filler Capsules voor je huid?

Je hebt ze vast wel al eens zien liggen in onze winkel of misschien zelfs al een keer gebruikt. De Super Filler Capsules van Diadermine Lift+. Maar hoe werken ze nou precies? En hoe moet je ze gebruiken? En vanaf welke leeftijd is het handig om deze gezichtsverzorging te gebruiken?

De capsules pakken rimpeltjes en fijne lijntjes effectief aan en is daarmee nuttig voor vrouwen van elke leeftijd. Want bij een vermoeid gezicht geven de capsules je snel een stralende blik.

Wat gebeurt er met je oudere huid?

We weten het allemaal; als je ouder wordt krijg je meer rimpels, fijne lijntjes en een doffere huid. Maar hoe komt dat precies? We zetten de drie grootste boosdoeners even voor je op een rij:

Collageen

Hoe ouder je wordt, hoe meer vocht en collageen je huid verliest. Collageen is een eiwit in je lichaam dat onder andere zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.

Elastine

Ook elastine-vezels worden steeds meer afgebroken. Elastine is een proteïne dat ervoor zorgt dat je bindweefsel weer terugkeert naar de oorspronkelijke vorm en grootte na bijvoorbeeld uitgerekt te zijn geweest.

Hyaluronzuur

Je lichaam maakt hyaluronzuur aan: een natuurlijke vochtinbrenger. Rond je 20e is de productie van hyaluronzuur 100%. Rond je 40e begint de natuurlijke productie van hyaluronzuur af te nemen. Daardoor wordt je huidweefsel zwakker. Je huid is dan minder stevig en minder elastisch waardoor je rimpels beter ziet. Kortom, allemaal oorzaken voor die rimpels en fijne lijntjes in de spiegel.

Op welke leeftijd begint dit al?

De een adviseert al te beginnen met anti-aging skincare vanaf je 25e en de ander vanaf je 30e. Je moet gewoon vooral goed naar jezelf blijven kijken. En dan merk je vanzelf wel wanneer het tijd is om je huid voortaan extra te verzorgen.

Het is wel zo dat je vanaf je 30e minder snel nieuwe cellen aanmaakt. Tot je 30e zie je elke 14 dagen nieuwe huidcellen verschijnen. Vanaf je 30e is dit pas na een maand! Het gevolg is dat dode huidcellen zich verzamelen op je huid. Daardoor kan je huid er doffer uit gaan zien en kun je ook meer fijne lijntjes zien.

Wat doen de Diadermine Lift+ Super Filler Capsules?

Het woord zegt het eigenlijk al: de capsules vullen je rimpels meteen op. En omdat de werkende stof ook de huid van je gezicht en hals verzacht, zorgen de capsules voor een langdurig, verstevigend effect.

Hoe werkt dat dan precies?

In de capsules zit het geconcentreerde Wrinkle-Filling Complex. Dat complex activeert de productie van collageen. Verder bevat de capsule 5% Hyaluron Active wat je beschermt tegen het verlies van hyaluronzuur. Daardoor zorgen de capsules voor een langdurig liftend effect. De formule trekt snel in om je lijntjes op te vullen en je huid te verzachten. Het resultaat: rimpels zijn al na 30 minuten zichtbaar minder. De formule bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is niet vet.

Wat doet Diadermine?

Met de producten van Diadermine is dermatologische expertise binnen handbereik voor je. Diadermine zorgt op elke leeftijd voor een jeugdige uitstraling. Of je nou 25 jaar oud bent of 55. De producten zijn allergievriendelijk en ook geschikt voor de extreem gevoelige huid.

Hoe gebruik je de capsules?

Je kunt de capsules elke ochtend en/of elke avond gebruiken. Reinig eerst de huid van je gezicht en hals. Draai aan de capsule om ‘m te openen. Breng de capsule aan en ga nu verder met de rest van je routine.

Exclusief bij Kruidvat

Benieuwd wat de capsules doen voor jouw gezicht? Kom dan snel even langs bij een Kruidvat-winkel bij jou in de buurt. Of bestel de capsules in onze webshop.

En kijk dan meteen ook even naar de andere producten uit de Diadermine Superfiller lijn. Want naast deze effectie capsules, is er ook een dagcrème, een dagcrème met SPF30 bescherming, een nachtcrème en een oogcrème.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Wat doet glycerine voor je huid en haar?
close

Next

De goedkope pedicurebehandeling die je gewoon...