Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Kruidvat Powerbanks


28-04-2020 | De volgende Kruidvat Powerbanks voldoen niet aan onze kwaliteitseisen: Kruidvat Powerbank type 10000 mAh Grey, model ISW 47.324 (€12.99) en ISW 32.501 (€14.99), Kruidvat Powerbank type 10000 mAh White, model ISW 32.502 (€14.99), Kruidvat Powerbank type 5000 mAh Grey, model ISW 47.323 (€8.99). De Kruidvat Powerbanks werden sinds 10 juni 2018 verkocht. Het gevaar bestaat dat de genoemde powerbanks kunnen exploderen en/of ontbranden. Ben je in het bezit van een van deze types, dan vragen we je dringend om deze niet meer te gebruiken. De betreffende powerbanks mogen, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van onze Kruidvat-winkels. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour.


Lees meerBELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Kruidvat Kruidenthee rustgevend kamille & Kruidvat Kruidenthee brandnetel


13-02-2020 | De Kruidvat Kruidenthee Rustgevend Kamille en de Kruidvat Kruidenthee Brandnetel voldoen niet aan onze kwaliteitseisen. Enkele batches van deze theeën bevatten een te hoog gehalte aan pyrrolizidine alkaloïden. Pyrrolizidine alkaloïden zijn plantaardige stoffen, die door planten worden gevormd als bescherming tegen natuurlijke vijanden en die, als ze over een lange periode worden ingenomen, kunnen leiden tot leveraandoeningen. De theeën zijn verkocht voor €1,09 bij Kruidvat. Ben je in het bezit van deze theeën, dan vragen we je dringend om deze niet meer te gebruiken. De theeën mogen, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van onze Kruidvat-winkels. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.


Lees meerBELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Playing Kids Houten aardbeientaart


20-01-2020 | De Playing Kids houten aardbeientaart voldoet niet aan onze kwaliteitseisen. Bovenop deze speelgoedtaart zitten vruchtenstukjes van hout, die los kunnen raken. Dit kan verstikkingsgevaar opleveren. De houten aardbeientaart is vanaf 24 september 2018 voor € 6.99 verkocht bij Kruidvat. Ben je in bezit van deze houten aardbeientaart, dan vragen we je dringend om dit speelgoed direct buiten bereik van kinderen te houden en niet meer te gebruiken. De Playing Kids houten aardbeientaart mag, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van onze Kruidvat-winkels. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.


Lees meerBELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Accessoire van Hair Essentials met pailletten


01-10-2019 | Het accessoire van Hair Essentials met roze of zilveren pailletten dat vanaf 7 mei 2019 werd verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan onze kwaliteitseisen. Het risico bestaat dat bij gebruik de stof van het accessoire kapot gaat. De scherpe randen van het metaal in het accessoire kunnen hierdoor schade aan de huid veroorzaken. Ben je in het bezit van dit accessoire, dan vragen we je dringend om het betreffende product direct buiten het bereik van kinderen te houden. Het accessoire mag, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gebracht naar een van de Kruidvat winkels. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug.


Lees meer


BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: Teisseire Fruit Shoot Framboos-Aardbei


05-07-2019 | Helaas is er een verpakkingsfout geconstateerd bij een beperkt aantal Teisseire Fruit Shoot-flesjes. Het gaat om de 200ml flesjes van de smaak Framboos-Aardbei met houdbaarheidsdatum maart 2020. Bij deze flesjes kan het witte element van de groene drinktuit losraken, waardoor het in de mond terecht kan komen. Alle andere smaken of verpakkingen van Fruit Shoot kunt u gewoon veilig gebruiken. Als u bovenstaand product heeft gekocht of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via de klantenservice van Britvic (de producent van Fruit Shoot) via het gratis telefoonnummer 0800 - 405 00 20 of via e-mail nederland@britvic.com.

Onze excuses voor het ongemak.

Lees meer 

 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: CATCH & SHINE BADBRUIS CUPS


29-01-2019 | De Catch & Shine badbruis cups die vanaf 24 september 2018 zijn verkocht, voldoen niet aan de veiligheidseisen. Er is geconstateerd dat de cups op voedsel lijken en bij inname door kinderen in de mond een potentieel gezondheidsrisico vormen wat kan leiden tot verstikking en verslikking. 

De cups zijn verpakt in een cellofaanverpakking en hebben verschillende felle kleuren.  

Wij adviseren de cups niet meer te gebruiken. Je kunt de cups terugbrengen naar één van onze Kruidvat-winkels. Vanzelfsprekend krijg je hier het aankoopbedrag terug, ook zonder bon of originele verpakking.
 

Lees meer 

 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: DIETETIX KOEKENPANNEN


05-09-2018 | De Dietetix Koekenpannenset die van 20 augustus t/m 5 september 2018 werd verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen. De koekenpannen kunnen worden teruggebracht naar één van onze Kruidvat winkels.


Lees meer


TERUGROEPACTIE: DUREX NATURAL FEELING EN DUREX REAL FEELING CONDOOMS


01-08-2018 | Een beperkt aantal latexvrije Real Feeling en Natural Feeling condooms voldoet niet aan de strenge eisen die we stellen aan de houdbaarheid van dit product. Een aantal productseries wordt daarom teruggeroepen. 


Lees meer


BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: VERKLEEDPAK NINJA


30-07-2018 | Het verkleedpak Ninja dat van 15 januari t/m 31 maart 2018 werd verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen. Het verkleedpak kan worden teruggebracht naar één van onze Kruidvat winkels.


Lees meer