Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

Belangrijke veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: CATCH & SHINE BADBRUIS CUPS


29-01-2019 | De Catch & Shine badbruis cups die vanaf 24 september 2018 zijn verkocht, voldoen niet aan de veiligheidseisen. Er is geconstateerd dat de cups op voedsel lijken en bij inname door kinderen in de mond een potentieel gezondheidsrisico vormen wat kan leiden tot verstikking en verslikking. 

De cups zijn verpakt in een cellofaanverpakking en hebben verschillende felle kleuren.  

Wij adviseren de cups niet meer te gebruiken. Je kunt de cups terugbrengen naar één van onze Kruidvat-winkels. Vanzelfsprekend krijg je hier het aankoopbedrag terug, ook zonder bon of originele verpakking.
 

Lees meer 

 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: DIETETIX KOEKENPANNEN


05-09-2018 | De Dietetix Koekenpannenset die van 20 augustus t/m 5 september 2018 werd verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen. De koekenpannen kunnen worden teruggebracht naar één van onze Kruidvat winkels.


Lees meer


TERUGROEPACTIE: DUREX NATURAL FEELING EN DUREX REAL FEELING CONDOOMS


01-08-2018 | Een beperkt aantal latexvrije Real Feeling en Natural Feeling condooms voldoet niet aan de strenge eisen die we stellen aan de houdbaarheid van dit product. Een aantal productseries wordt daarom teruggeroepen. 


Lees meer


BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING: VERKLEEDPAK NINJA


30-07-2018 | Het verkleedpak Ninja dat van 15 januari t/m 31 maart 2018 werd verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen. Het verkleedpak kan worden teruggebracht naar één van onze Kruidvat winkels.


Lees meer