Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • PERSBERICHTEN

PERSBERICHTEN

Contactgegevens persafdeling

Heb je een dringende deadline? Dan vragen we je om telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer +31 318 579 597.
Heb je een persvraag en/of -verzoek? Mail dan naar pers@nl.aswatson.com.
Wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op terug te komen.

KRUIDVAT VALT IN DE PRIJZEN EN WINT 'HUISMERK PRODUCT VAN HET JAAR 2021'


04-01-2021 | Kruidvat kan vanaf vandaag nog trotser zijn op meerdere huismerkproducten, die door de consument zijn verkozen tot ”Huismerk Product van het jaar 2021”. De organisatie achter de jaarlijkse productverkiezing “Gekozen Product van het Jaar” (POY Operations) is dit jaar voor het eerst ook op zoek gegaan naar de beste huismerkproducten van het jaar. Door middel van een representatief consumentenpanel wordt er – per categorie – een winnaar gekozen op basis van vier belangrijke criteria: aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en de uiteindelijke producttest*. Kruidvat wint ‘Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2021’ in 5 categorieën met de producten: Kruidvat Oh My Hair Gummies, Kruidvat Crème Haarkleuring No Ammonia, Kruidvat Lash Define Skinny Mascara, Kruidvat Natures Shampoo en Kruidvat Midpack Luiers in de maat 0, 1 en 2.
 

Lees meer

Kruidvat wil iedereen laten stralen deze feestdagen

17-11-2020 | Kruidvat wil deze feestdagen zo veel mogelijk mensen laten stralen en daarom roept zij iedereen op een beetje schoonheid aan een ander door te geven. Want hoewel de feestdagen dit jaar anders zullen zijn dan we gewend zijn, is het juist nu belangrijk om niet alleen jezelf, maar óók anderen een oppepper te geven. Iedereen heeft tenslotte het recht om te schitteren, zeker als het even niet meezit. Dan kunnen een nieuwe look, een verzorgd uiterlijk en positieve aandacht nét dat duwtje voor een positieve boost geven. Om dat mogelijk te maken, doneert Kruidvat 300 beauty-pakketten aan de BeautyBank, zodat ook zij die het juist nu even nodig hebben, tijdens de feestdagen extra kunnen stralen.

Lees meer 


KRUIDVAT BRENGT DE ZOMER NAAR JE TOE MET HET LIMITED EDITION SUMMER ASSORTIMENT

13-05-2020 | Voor het ultieme zomergevoel steekt Kruidvat een aantal producten in een fleurig jasje. Het Kruidvat Limited Edition Summer assortiment bestaat uit diverse beauty- en verzorgingsproducten, die onmisbaar zijn in je badkamer!

Lees meer 

KRUIDVAT HAAKT IN OP #RAAMVISITE EN GEEFT JONGE OUDERS EEN STEUNTJE IN DE RUG

20-04-2020 | Kruidvat haakt met haar nieuwe online campagne ‘Kruidvat Luiertaart’ in op #raamvisite en geeft zo aanstaande en kersverse ouders in coronatijd een steuntje in de rug. Zo beleven veel jonge stellen onzekere tijden en maken zij zich zorgen over de bevalling en de gezondheid van hun baby. Dat is reden voor Kruidvat om hen extra in het zonnetje te zetten.

Lees meer 

VOEDSELBANK WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ZEIST

12-03-2020 | Kruidvat heet alle klanten uit Zeist en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan De Clomp 3108. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Marielle Hoop één minuut gratis winkelen voor de Voedselbank Zeist. Voedselbank Zeist helpt mensen uit Zeist, met een inkomen onder bijstandsniveau, met wekelijkse voedselpakketten. Naast voedsel ontvangen zij ook verzorgingsproducten en andere producten die nodig zijn in het dagelijks leven, zoals wasmiddel. Marielle wist een flink aantal producten te verzamelen. 

Lees meer 


LEGER DES HEILS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT AMSTERDAM

26-02-2020 | Kruidvat heet alle klanten uit Amsterdam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Molukkenstraat 75. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Chiel Naber één minuut gratis winkelen voor het Leger des Heils. Het Leger des Heils heeft als doel om zoveel mogelijk verzorgingsproducten te verzamelen voor de dak- en thuislozen die gebruik maken van de opvang. Chiel wist een flink aantal producten te verzamelen die de dak- en thuislozen goed kunnen gebruiken.

Lees meer 


TATUM DAGELET OPENT NEGENMAANDENBEURS 2020 MET ’S WERELDS EERSTE BABY-ORKEST 

26-02-2020 | Actrice en presentator Tatum Dagelet heeft vandaag de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam geopend als dirigent van het allereerste baby-orkest ter wereld. Vijftien piepkleine muzikale virtuozen brachten onder leiding van Dagelet - halve finalist van het NPO-programma Maestro - en onder begeleiding van een professioneel strijkorkest een spetterend muzikaal optreden ten gehore. Met dit feestelijke Kruidvat babyconcert vierde de drogisterijketen het 35-jarig jubileum van de Negenmaandenbeurs.

Lees meer 


KRUIDVAT ROTTERDAM, HESSEPLAATS 433 UITGEROEPEN TOT BESTE KRUIDVAT-WINKEL VAN NEDERLAND

09-01-2020 | Het is groot feest bij de Kruidvat-winkel aan Hesseplaats 433 in Rotterdam. Deze winkel is namelijk uitgeroepen tot ‘Beste Kruidvat van Nederland’. Het winkelteam dat deze bijzondere prestatie tijdens de landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd heeft neergezet, is gisteravond door de directie van Kruidvat in het zonnetje gezet. Naast deze eervolle titel mag het hele team een lang weekend op een volledig verzorgde citytrip naar Valencia. Uiteraard laten zij dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij-gaan. Om de overwinning te vieren, worden de eerste 200 klanten getrakteerd op een gebakje.

Lees meer 


DE KLEDINGBANK WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ASSENDELFT

24-09-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Assendelft en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Kaaikhof 11. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Lonneke Kroon één minuut gratis winkelen. De Kledingbank heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Wormerveer en omgeving. Lonneke Kroon wist een flink aantal producten te verzamelen. De Kledingbank voorziet mensen die het nodig hebben gratis van kleding en verzorgingsproducten..

Lees meer 


LEGER DES HEILS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT UTRECHT

24-09-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Utrecht en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Vredenburg 9 in Utrecht. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ferdinand van de Velde één minuut gratis winkelen. Leger Des Heils heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Utrecht. Ferdinand wist een flink aantal verzorgingsproducten te verzamelen, voor de dak- en thuislozen in Utrecht.

Lees meer KRUIDVAT VERRAST VAKANTIEGANGERS VANDAAG BIJ GRENS MET WELKOM THUIS PITSTOP

18-08-2019 | Tienduizenden Nederlanders keren dit weekend weer huiswaarts na de vakantie. Voor velen betekent dit dat ook de voorraadkast weer moet worden aangevuld. Met nog enkele tientallen kilometers te gaan tot het thuisfront wacht Kruidvat hen vandaag bij de grens bij Venlo op met een speciale Welkom Thuis Pitstop. Hier kunnen vakantiegangers na de lange terugreis even opladen voor de laatste kilometers. Bovendien ontvangen de eerste 250 thuiskomers een gratis Welkom Thuispakket, om thuis direct hun voorraadkast weer aan te vullen. 

Lees meer


ELVER WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT WEHL


02-08-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Wehl en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Koningin Wilhelminaplein 1 in Wehl. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Linda Reuling, verzorgster bij Elver, één minuut gratis winkelen. Linda wist een flink aantal producten te verzamelen voor alle bewoners met een verstandelijke beperking die dag en nacht zorg en begeleiding krijgen van de medewerkers van Elver.
 

Lees meer


AVELEIJN ROHAAN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT MARKELO


30-07-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Markelo en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Grotestraat 10 in Markelo. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ingrid Dekker één minuut gratis winkelen. Aveleijn Rohaan heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Markelo. Ingrid wist een flink aantal producten te verzamelen voor de 24-uurs woonlocatie met dagbesteding waar volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en een zeer complexe hulpvraag wonen.
 

Lees meer


STICHTING STRAATMENSEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT NIJMEGEN


30-07-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Nijmegen en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Groenestraat 263 A in Nijmegen. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Anke Richters één minuut gratis winkelen. Stichting Straatmensen heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Nijmegen. Anke wist een flink aantal producten te verzamelen voor de sinterklaaspakketten die jaarlijks uitgedeeld worden door Stichting Straatmensen aan dak- en thuislozen in Nijmegen.
 

Lees meer


A.S. WATSON BENOEMT ED VAN DE WEERD TOT CEO VAN A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY BENELUX


17-05-2019 | A.S. Watson benoemt met ingang van 1 juli 2019 Ed van de Weerd (49) als nieuwe CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. Deze benoeming volgt op de beslissing van Gerard van Breen om de organisatie na veertien jaar te verlaten. Van de Weerd trad vorig jaar aan bij A.S. Watson als Managing Director van Kruidvat Nederland. In zijn nieuwe functie als CEO van Kruidvat en Trekpleister zal hij rechtstreeks rapporteren aan Dominic Lai, Group Managing Director van de A.S. Watson Group.

Bekijk hier een foto van Gerard van Breen
Bekijk hier een foto van Ed van de Weerd

Lees meer

KLEDINGBANK ENSCHEDE WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ENSCHEDE


30-04-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Enschede en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Chrysantstraat 84 in Enschede. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Sophia Marissen, vrijwilliger bij de Kledingbank, één minuut gratis winkelen. Kledingbank Enschede heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor inwoners van Enschede die in armoede leven.

Lees meer


VEILIG HOUTEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT HOUTEN


23-04-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Houten en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Fossa Italica 55 in Houten. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Jeroen Balk, oprichter van Veilig Houten, één minuut gratis winkelen. Veilig Houten is opgericht door en voor inwoners van de gemeente en is bedoeld om samen zorg te dragen voor een veiliger Houten.

Lees meer


VOETBALVERENIGING DE ZWERVER WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT KRIMPEN AAN DE LEK 


05-04-2019 | Kruidvat heet alle klanten uit Krimpen aan de Lek en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Markt 114 in Krimpen aan de Lek. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Olga Koolmees, vrijwilliger bij de vereniging, één minuut gratis winkelen. Olga heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de leden van de voetbalvereniging. Deze kunnen gebruikt worden voor het Rad van Avontuur of de verschillende jeugdactiviteiten.

Lees meer


DARE TO GO GREY WITH KRUIDVAT


02-04-2019 | Celebrities als Lady Gaga, Ellie Goulding en verschillende Kardashians gaven ‘grijs haar’ al enkele jaren geleden iets glamoureus. Maar het taboe was groot en het duurde nog een hele tijd voor het grote publiek mee was. Maar wanneer Pinterest een stijging van maar liefst 879 procent noteert bij de zoekterm ‘grijs haar’, dan weet je dat er een doorbraak is. De behoefte aan ‘real beauty’, inclusiviteit en natuurlijker verzorgingsroutines maken dat vrouwen zich steeds minder van het taboe op grijs haar aantrekken. Verschillende initiatieven zoals het Amerikaanse Grombre en het Belgische @Silver_vixens laten zien hoe mooi grijs haar wel kan zijn.

Lees meer


7 OP DE 10 MANNEN KIEZEN VOOR ‘GEMAK’ BIJ KLEDINGKEUZE BABY’S


20-02-2019 | Vaders in Nederland kunnen nog heel wat leren als het gaat om het aankleden van hun baby, zo blijkt uit onderzoek* dat drogisterijketen Kruidvat deed onder moeders. Volgens de vrouwen kiezen hun partners in zeven van de tien gevallen voor praktische combinaties. Of hun baby er leuk uitziet is van ondergeschikt belang.


Lees meer


SAAR KONINGSBERGER ONTWERPT EXCLUSIEVE BABYCOLLECTIE VOOR KRUIDVAT


20-02-2019 | Actrice en presentatrice Saar Koningsberger heeft samen met Kruidvat een exclusieve babylijn ontworpen voor Bambino. De collectie, die onder meer bestaat uit rompertjes, pyjama's, sokjes en slaapzakken, werd vandaag tijdens de opening van de Negenmaandenbeurs gelanceerd.


Lees meer


KRUIDVAT INTRODUCEERT SOUL SECRETS MEN


11-02-2019 | Kruidvat komt met de eerste mannenproducten in het Soul Secrets assortiment. Er zijn twee lijnen: ‘Elements of the Orient’ en ‘Force of Iceland’. Deze bestaan allebei uit een 2-in-1 douche & shampoo en een 2-in-1 douche- & scheerschuim. Creëer met deze mannenproducten een heerlijk wellness moment in je eigen badkamer.


Lees meer


KRUIDVAT OISTERWIJK IS DE BESTE KRUIDVAT-WINKEL VAN NEDERLAND


10-01-2019 | Het is groot feest bij de Kruidvat-winkel aan de Dorpsstraat 24a in Oisterwijk. Deze winkel is uitgeroepen tot de ‘Beste Kruidvat van Nederland’. Gisteravond verraste de directie van Kruidvat het winkelteam dat de winnaar is van de landelijke Kruidvat Winkelwedstrijd. Naast de prestigieuze titel mag het hele team een lang weekend op citytrip naar Rome. Om de overwinning te vieren worden de eerste 200 klanten van de winkel getrakteerd op een gebakje.


Lees meer


HOSPICE IN VRIJHEID WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT PURMEREND


08-11-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Purmerend en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Van Burgplein 11 in Purmerend. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Yvonne Visscher-Kuijpers, vrijwilliger bij Hospice in Vrijheid één minuut gratis winkelen. Hospice in Vrijheid heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de bewoners. Het Hospice biedt niet alleen zijn bewoners een veilige en huiselijke omgeving, maar ondersteunt en begeleidt ook hun naasten.


Lees meer


KRUIDVAT EN TREKPLEISTER MAKEN ALS EERSTE WERKGEVERS LANDELIJKE AFSPRAKEN VOOR WERVING VAN MEDEWERKERS MET AFSTAND TOT ARBEIDSMARKT


06-11-2018 | A.S. Watson Benelux, de moedermaatschappij van Kruidvat en Trekpleister heeft vandaag met 33 arbeidsmarktregio’s een overeenkomst ondertekend waarin zij afspreken zich in te zetten voor een sterke vereenvoudiging van de werving van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Schakelpunt Landelijke Werkgevers van de Programmaraad Arbeidsmarkt heeft dit proces begeleid. A.S. Watson is met dit initiatief de eerste landelijk opererende werkgever in Nederland. Het maken van eenduidige afspraken met de arbeidsmarktregio’s, past binnen de ambitie van de drogisterijketens om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven in één van haar winkels aan de slag te gaan.


Lees meer


STICHTING GEEV WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT OPHEUSDEN


06-11-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Opheusden en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 4 in Opheusden. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Miranda Spies, vrijwilliger bij Stichting GEEV, één minuut gratis winkelen. Stichting GEEV wil zoveel mogelijk producten verzamelen voor de inwoners van Opheusden die het financieel moeilijk hebben.


Lees meer


VLUCHTELINGWERK WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT OEGSTGEEST


31-10-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Oegstgeest en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Rustenburgerpad in Oegstgeest. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Bas Bongers, vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk één minuut gratis winkelen. Vluchtelingenwerk heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor vluchtelingen in de buurt van Oegstgeest.


Lees meer


VOEDSELBANK VEENDAM-MENTERWOLDE WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT VEENDAM


16-10-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Veendam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Beneden Oosterdiep 165 in Veendam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht secretaris Tamara van der Laan één minuut gratis winkelen. Voedselbank Veendam-Menterwolde heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Veendam, Wildervank, Meeden, Muntendam, Noordbroek en Zuidbroek.


Lees meer


MARY VAN DEN BERG UIT VOORHOUT WINT FORD FIESTA BIJ KRUIDVAT


27-09-2018 | Mary van den Berg uit Voorhout is de gelukkige winnares van een Ford Fiesta. Zij won deze spiksplinternieuwe auto tijdens een grote landelijk winactie die Kruidvat deze zomer op touw zette. De Kruidvat-winkel aan Herenstraat in Voorhout was vanochtend het decor van de feestelijke prijsuitreiking waarbij een blij verraste Mary de autosleutels in ontvangst nam.


Lees meer


INLOOPHUIS DEN HELDER WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT JULIANADORP


18-07-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Julianadorp en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Schoolweg 43 in Julianadorp. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dina van den Berg één minuut gratis winkelen. Inloophuis Den Helder heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen.


Lees meer


DNO DOEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ALKMAAR


17-07-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Alkmaar en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Van Ostadelaan 260 in Alkmaar. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Leonie Molenaar één minuut gratis winkelen. DnoDoen heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor mensen uit Alkmaar die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden.


Lees meer


HET ZAANSE WEGGEEFHUIS WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ZAANDAM


10-07-2018 | Kruidvat heet alle klanten uit Zaandam en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Langeweide 103 in Zaandam. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Dirk Boet één minuut gratis winkelen. Het Zaanse Weggeefhuis heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de inwoners van Zaandam die door financiële omstandigheden in de problemen zijn gekomen.


Lees meer


KRUIDVAT VERHUIST NAAR PASTORIELAAN 2 IN OOSTVOORNE


Klanten van Kruidvat uit Oostvoorne en omgeving kunnen voor health- en beautyproducten binnenkort terecht aan de Pastorielaan 2. Kruidvat was voorheen gevestigd aan de Pastorielaan 6 en opent op woensdag 30 mei a.s. de deuren van de nieuwe winkel. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.


Lees meer


STICHTING VAKANTIEHUIS THUREDRIHT WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT RENESSE


Kruidvat heet alle klanten uit Renesse en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Hogezoom 194 in Renesse. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ann Braber één minuut gratis winkelen. Stichting vakantiehuis Thuredriht heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor in de welkomstpakketten. Ann wist een flink aantal producten te verzamelen, hiermee wordt de stichting geholpen en zijn zij ontzettend blij met de kans die zij hebben gekregen.


Lees meer


KIM KÖTTER OPENT NEGENMAANDENBEURS 2018 MET VROLIJKSTE BABYSCHILDERIJ


21-02-2018 | De eerste bezoekers van de 33ste Negenmaandenbeurs werden vanochtend verrast door vijftien kleine kunstenaars die hun beste schilderkunsten lieten zien. Onder leiding van presentatrice Kim Kötter maakten de baby’s het vrolijkste babyschilderij van Nederland. Kim, zelf mama van zoon Muck en hoogzwanger van haar tweede kindje, hielp de kindjes tijdens het schilderen. Het vrolijk gekleurde werk van de presentatrice en de jonge kunstenaars in de dop werd onder luid applaus ontvangen.


Lees meer


COMPLETE MAKE-OVER VOOR KRUIDVAT-WINKEL IN ROTTERDAM


Klanten uit Rotterdam en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort terecht bij de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Streksingel 69A. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent op maandag 26 februari a.s. opnieuw de deuren. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.


Lees meer


KRUIDVAT LANCEERT NIEUW WINKELCONCEPT 'KRUIDVAT IN DE STAD' IN AMSTERDAM


Vandaag is de eerste ‘Kruidvat in de Stad’-winkel geopend aan de Nieuwendijk 160 in Amsterdam. In de compleet vernieuwde stadswinkel vinden klanten een groter aanbod beautyproducten, tussendoortjes voor onderweg en een wekelijks wisselend aanbod verrassende acties. Zowel het assortiment als de inrichting van de winkel is afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Begin volgend jaar worden nog drie stadswinkels geopend. Deze nieuwe ‘Kruidvat in de stad’-winkels betreffen een proef. Daarnaast blijft de drogisterijketen uitbreiden met de bekende Kruidvat-winkels.


Lees meer


KRUIDVAT EN TREKPLEISTER STOPPEN MET VERKOOP TABAKSPRODUCTEN


04-01-2018 | Kruidvat en Trekpleister stoppen binnen twee jaar volledig met de verkoop van alle tabaksproducten. Hiermee willen de winkelketens het gebruik van tabak onder jongeren ontmoedigen. Zij zijn de eerste grote retailers in Europa die in dit kader stoppen met de verkoop van rookwaren. Ook zijn de drogisterijketens de eerste retailers die mee op weg gaan naar een Rookvrije Generatie en zich sterk maken voor de missie om opgroeiende kinderen te beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken.


Lees meer

Welkom op kruidvat.nl

Op kruidvat.nl kun je enkel bestellen binnen Nederland

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?