false

Baby & Kind

Alles voor jouw Baby & Kind

Met meer dan 1000 Baby & Kind producten heeft Kruidvat alle verzorgingsproducten die jij nodig hebt voor jouw baby, dreumes, kleuter en peuter. Van luiers en babydoekjes tot aan flesvoeding en kleertjes, je vindt hier alles voor jouw baby! Ook als je net moeder bent geworden of in verwachting bent hebben we een uitgebreid assortiment. 

Kruidvat Eigen Merk babyproducten

Naast de vele A-merken, zoals Pampers, Zwitsal en Olvarit, beschikt Kruidvat ook over een groot Eigen Merk baby assortiment. Deze producten hebben een goede prijs, goede kwaliteit en zijn uiteraard ook goed getest! Zo is maar liefst 99% van het Ouders van Nu testpanel zeer tevreden over de Kruidvat NewBorn luiers.

Zwangerschap

 

 

 

Newborn & Baby

 

 

 

Dreumes, kleuter & peuter

 

 

 

Kruidvat Solait Baby & Kids

Bij mooi weer willen kindjes natuurlijk naar buiten om te spelen. Lekker in de tuin, naar de speeltuin of het strand! Maar pas op, want een kinderhuidje is erg kwetsbaar. Smeer je kind daarom altijd goed in.

Kruidvat Solait Kids biedt na het aanbrengen direct bescherming tegen de zon. De zonnebrandproducten zijn waterbestendig en bevatten vitamine E. De producten zijn verkrijgbaar met SPF 30, 50 of 50+. Bekijk ze allemaal!

Bekijk nu

Tips van Kruidvat:

 

 

 

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel!

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top