false

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Kruidvat ten aanzien van de website www.kruidvat.nl en de nieuwsbrieven die zij verstuurd je op het volgende:

De website, de nieuwsbrieven en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Kruidvat. Het is niet toegestaan om de site, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Kruidvat. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website en in deze nieuwsbrieven getoonde informatie wordt door Kruidvat met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site en in de nieuwsbrieven wordt gepubliceerd kennelijk onjuist is, ten aanzien waarvan Kruidvat geen aansprakelijkheid aanvaardt.

De informatie op de website en in de nieuwsbrieven wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Kruidvat behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site en nieuwsbrieven leiden naar websites buiten het domein van Kruidvat, welke geen eigendom zijn van Kruidvat. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website en nieuwsbrief van Kruidvat.

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top