Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Garantie

Garantie

Browsercheck-002.png
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.
 
Je hebt recht op een deugdelijk en bruikbaar product gedurende de verwachte levensduur van het product na aanschaf. Je kunt ervan uitgaan dat je bij Kruidvat een deugdelijk product koopt.
 
Het is desondanks mogelijk, dat zich een probleem voordoet met het door je aangeschafte product. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op:
 

Watshome elektronica en overige producten

Lees hier hoe je een elektrisch apparaat ruilt of retourneert.
Lees hier hoe je een ander artikel retourneert.
 
Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen en wil je contact opnemen met de klantenservice? Bel ons dan op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur of op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur op telefoonnummer 0318 798 000 (lokaal tarief). Ook kun je de klantenservice op werkdagen van 9.00 uur tot 19.30 uur een bericht sturen via live chat ‘Kiki’.