false
  1. Home
  2. Pampers luiers

Pampers luiers

Pampers voor iedere leeftijdsfase van je kindje: van luiers en luierbroekjes tot aan babydoekjes. Omdat de luiers vaak niet aan te slepen zijn met een kleine in huis zijn er nu ook de Pampers Volste Voordeelzakken en -dozen. Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat- winkel of kies voor de thuisbezorgen. Zo hoef je niet te sjouwen; wel zo fijn.

Pampers top 10

Pampers Premium Protection 

Geef je baby’s huidje een optimale bescherming met Pampers Premium Protection. De luiers zijn zijdezacht* en zitten zo comfortabel dat je baby ze nauwelijks zal voelen.

De 3 absorberende banen zijn speciaal ontwikkeld om vocht gelijkmatig te helpen verdelen voor de beste droogheid van Pampers. De unieke absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid. De urine-indicator laat je weten wanneer je je baby zou kunnen verschonen. De zachte rekbare zijkanten van Premium Protection™ luiers helpen de luier op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere beweging van je baby. En de navelvriendelijke vorm beschermt de baby’s delicate navel, zodat die zich comfortabel voelt (alleen bij luiermaten 0, 1, 2).

 
Pampers Premium Protection  
Voor baby's tot peuter

Urine-indicator kleurt blauw wanneer je baby heeft geplast zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen.


3 absorberende banen helpen vocht gelijkmatig verdelen voor de beste droogheid van Pampers.


Hul je baby in zijdezachte* materialen van Pampers.
*de luiers bevatten geen zijde


Is de Pampers maattabel voor Premium Protection niet goed zichtbaar? Klik op de afbeelding om de tabel in een nieuw scherm te openen.
  1. Home
  2. Pampers luiers
Kruidvat logo
back to top