false

Werken bij Kruidvat

Op zoek naar een leuke baan?

Bij Kruidvat werken we met meer dan 15.000 collega’s om wekelijks meer dan 3 miljoen klanten te voorzien van onze producten en diensten. We werken in de Kruidvat winkels, maar ook op het hoofdkantoor in Renswoude en ons distributiecentrum in Heteren. Bovendien zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires. Kom jij ons team versterken?

Werken in een Kruidvat winkel

Kruidvat is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Werken bij Kruidvat biedt jou verrassend veel mogelijkheden. Je doet afwisselend werk, er zijn volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden én je hebt leuke collega’s. Werk je graag in een team, ben je vakkundig en betrokken? Misschien ben jij dan wel de filiaalmanager, verkoopmedewerker of vulploegmedewerker die wij zoeken!
Bekijk alle vacatures op werkenbijkruidvat.nl!

Werken op het hoofdkantoor van Kruidvat (A.S. Watson)

A.S. Watson is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. Wij zijn ’s werelds grootste retailer in Health & Beauty en altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wij werken met passie voor onze formules, zijn betrokken, vakkundig en werken in teamverband om tot de beste resultaten te komen. Herken jij jezelf in deze waarden en wil je meebouwen aan het succes van onze winkelformules?
Bekijk dan alle vacatures op werkenbijaswatson.nl!

Werken in het logistieke centrum van Kruidvat

Logistiek vervult een belangrijke rol binnen A.S. Watson. Voorraden moeten op tijd in de winkels staan, want volle schappen en aantrekkelijke winkels zorgen voor tevreden klanten. Wil jij bijdragen aan het succes van Kruidvat en in een van de modernste logistieke centra ter wereld werken?
Bekijk de logistieke vacatures op werkenbijaswatson.nl

Stages bij Kruidvat

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage? Bij ons krijgen stagiaires de kans om waardevolle werkervaring op te doen en een kijkje te nemen in de keuken van een succesvolle en groeiende retailorganisatie. Wil je stagelopen in een Kruidvat winkel, bekijk dan werkenbijkruidvat.nl. Ben je op zoek naar een stage op ons hoofdkantoor, ga dan naar werkenbijaswatson.nl. Word jij onze nieuwe collega?

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel!

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top