background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Reinigingsproducten

Filter

Huidconditie

Merken

Soort

Acties

Huidtype

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Voor wie

159 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 8 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
159 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 8 >
159 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 8 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
159 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 8 >
Reinigingsproducten zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijkse verzorging. Door je huid goed schoon te houden, zorg je voor een stralende huid. Oneffenheden zoals mee-eters en puistjes verminderen. Vergeet ook niet je make-up te verwijderen met een make-upreiniger. Zo geef je je huid ook ’s nachts de rust die ze nodig heeft om er op haar best uit te zien.


​​​​​​​Reinigingsproducten voor ieder huidtype: ook voor de gevoelige huid


Kruidvat heeft een ruim assortiment reinigingsproducten, waaronder cleansing gel, tonic en scrub van diverse merken. Let hierbij goed op het huidtype waarvoor het product geschikt is: een droge huid vraagt om een heel andere verzorging dan een vette huid. En ook voor de gevoelige huid vind je het juiste reinigingsmiddel bij ons. Heb je een favoriet merk voor je reinigingsproducten? Grote kans dat je het vindt bij Kruidvat. Want naast ons betaalbare Kruidvat Merk bieden wij gezichtsreiniging van topmerken zoals Nivea en Garnier tegen de beste prijs.
​​​​​​​

Hoe reinig je dagelijks je huid?

​​​​​​​
​​​​​​​Reinigingsproducten gebruik je zowel ’s ochtends als ’s avonds. ’s Ochtends maak je je huid klaar voor je dagelijkse make-uproutine, bijvoorbeeld door haar te reinigen met een cleansing gel en tonic. Zo zorg je voor een zuivere ondergrond. ’s Avonds breng je je huid tot rust na het eind van een dag vol invloeden van buitenaf. Naast een reinigingsmiddel is het dan belangrijk om een make-upreiniger te gebruiken. Zo blijven er geen resten make-up op je huid achter en kan ze ’s nachts goed ademen.