background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Herenparfum

Filter

Merken

Soort

Beoordeling

Maat en inhoud

Prijs

Geurnoot

93 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
93 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
93 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
93 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
Natuurlijk is parfum niet alleen iets voor vrouwen. Ook mannen willen lekker ruiken met een herenparfum. Gelukkig heeft Kruidvat heerlijke herenparfums. Deze herengeuren zijn goed voor je huid en ruiken ook nog eens aangenaam. Zo ga je elke dag zelfverzekerd de deur uit.

Soorten herengeuren


De herenparfums in ons assortiment bestaan uit verzorgende producten die heerlijk ruiken. Een huid die je dagelijks scheert, moet je goed verzorgen. Voor na het scheren hebben wij verschillende soorten aftershave, zoals crème, balsem en lotion. Deze producten ontsmetten je huid en voorkomen zo roodheid en irritaties. Zoek je juist een product voor iedere dag? Neem dan een kijkje bij onze eau de toilettes. Deze producten hebben geen verzorgende werking, maar zorgen er wel voor dat je overheerlijk ruikt. Houtachtige geuren, Oriëntaalse en frisse geuren: wij hebben het allemaal.

Een geurtje is een ideaal cadeau


Een geurtje is ook voor de man het perfecte cadeau. Wij hebben onder meer sportieve geuren en topgeuren van bekende modemerken. Bij het kiezen van een geurtje kijk je naar de persoonlijkheid en de stijl van de man voor wie je het herenparfum koopt. Houdt hij van een sensuele, verleidelijke geur of een meer sportief geurtje? Ook zijn huidige herenparfum helpt je bij het uitzoeken van een cadeau.