background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Scheerschuim & Scheergel

    

Om het optimale scheerresultaat te behalen en om van een zachte en gladde huid te kunnen genieten is het belangrijk om scheerschuim of scheergel te gebruiken. Een scheerschuim of scheergel verzacht je haren, waardoor je gemakkelijker dicht op de huid kunt scheren. Kies uit diverse soorten, voor verschillende huidtypen en verschillende merken scheerschuim en scheergel. Bij Kruidvat hebben we de beste scheerschuim en scheergels voor je op een rijtje gezet.
 

Verschillende soorten scheerschuim


Bij Kruidvat hebben wij een uitgebreid assortiment aan scheerartikelen. Zo hebben we niet alleen scheerschuim en scheergel, maar ook scheerzeep, scheercrème en diverse verzorgende oliën. Daarnaast hebben we een assortiment voor mannen en voor vrouwen.
 

Scheerschuim: zo gebruik je het


Scheerschuim is ten eerste erg gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft het product niet zelf op te schuimen met water. Hierdoor kun je direct beginnen met scheren na het aanbrengen van het schuim op een vochtige huid. Door gebruik te maken van scheerschuim kun je direct tijdens het scheren zien welke zones je al wel hebt gehad en welke nog niet. Zo kun je echt ieder plekje scheren waar jij jezelf wil ontharen. Heb je een gevoelige huid? Dan hebben we bij Kruidvat diverse bussen scheerschuim voor de gevoelige huid. Bij Kruidvat hebben we scheerschuim van diverse merken, zoals Gillette, Nivea en De Vergulde Hand.
 

Scheergel: anders dan scheerschuim


Een scheergel verschilt van een scheerschuim. Een scheerschuim hoef je niet op te schuimen waar dit met een scheergel wel nodig is. Een scheergel schuim je dus op met wat water in je handen. Vervolgens breng je de scheergel aan op je huid. Scheergel heeft het voordeel dat je hier minder van nodig hebt dan van scheerschuim, omdat je zelf de gel opschuimt. Daarnaast kun je bij een scheergel ook zien welke zones je al hebt geschoren en welke je nog moet scheren. Bij Kruidvat hebben we scheergel voor de gevoelige huid, voor de droge huid en voor de normale huid. Heb je een droge huid? Kies dan voor een scheergel die verrijkt is met oliën, zodat je je huid voedt tijdens het scheren. Bij een gevoelige huid is het juist belangrijk om een scheergel met kalmerende ingrediënten uit te kiezen. Daarnaast hebben we scheergel voor mannen en scheergel voor vrouwen. Kies jij voor een scheergel van Gillette of liever Nivea?
 

Scheerzeep


Scheerzeep is een traditionele vaste zeep die in tabletvorm wordt gekocht. Deze scheerzeep vermeng je met heet water. Hierdoor verzacht je niet alleen je haren, maar ook je poriën worden geopend door het warme water. Hierdoor kun je extra zacht scheren. Bij Kruidvat hebben we een scheerzeeptablet van De Vergulde Hand en dit tablet laat een gehydrateerd gevoel achter op je huid na het scheren.
 

Scheercrème


Scheercrème heeft een beschermende werking op de huid tijdens het scheren. De scheercrème zorgt ervoor dat je haren zacht worden en dat deze gemakkelijk geschoren kunnen worden. Door de beschermende werking creëert de scheercrème een dun laagje op de huid. Hierdoor heb je minder risico dat je huid beschadigd wordt door het scheren.
 

Verzorgende baardolie voor mannen


Verzorgende oliën voor de baard kunnen je droge huid hydrateren je baard zachter maken. Echter is dat niet bij alle baardolie hetzelfde. Diverse baardoliën zorgen er juist voor dat de olie de baardharen ontwart, versterkt en voedt. Daarnaast heeft verzorgende baardolie ook de eigenschap dat het de huid voedt die onder de baard ligt. Hierdoor krijg je een zachte en gehydrateerde huid. Baardolie kun je dagelijks gebruiken door 2 tot 3 druppels baardolie op je handen te doen en deze vervolgens te verspreiden over je baard en onderliggende huid. Bij Kruidvat hebben we baardolie van King C Gillette en L’Oréal Paris Men Expert BarberClub.