background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
EllaOne Noodanticonceptie 3902690 3902690 EllaOne /medias/prd-front-3902690-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODkxNjN8aW1hZ2UvanBlZ3xoMzUvaDI5LzE2NjgxMDM0Mjg1MDg2L3ByZC1mcm9udC0zOTAyNjkwLTFfNjAweDYwMHxiNTU5Mzc2ZjExZmQyYTlhMWFjNTNkNTQ5YjY3ZjM1YjU1MGYwYmQzMTBmMmMyNGMxNzQ0NGE5NDE2NTMxZmFi 20.59 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

EllaOne Noodanticonceptie

20
.
59

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Morning-afterpil: alles over deze noodanticonceptie

anticonceptie

Product Informatie

Product Informatie

Bij de ellaOne Morning-Afterpil heb je minder kans op zwangerschap dan bij andere morning-afterpillen. Dit komt omdat ellaOne zelfs op de 2 dagen voor ovulatie werkt. Dit zijn de 2 meest vruchtbare dagen.

Een morning-afterpil heeft tot doel een ovulatie (eisprong) uit te stellen, waardoor de eicel niet bevrucht kan worden door de spermacellen. Hierdoor voorkomt een morning-afterpil een zwangerschap. Een zwangerschap wordt dus niet afgebroken, maar voorkomen. Neem een morning-afterpil zo snel mogelijk in om de kans op een zwangerschap zo klein mogelijk te maken.

Met de nieuwe morning-afterpil ellaOne heb je minder kans op zwangerschap dan bij andere morning-afterpillen, omdat ellaOne zelfs de 2 dagen voor de ovulatie werkt. Dit zijn de 2 meest vruchtbare dagen.

De morning-afterpil is een geneesmiddel, dus er kunnen bijwerkingen optreden. Van de morning-afterpil wordt je echter niet onvruchtbaar en het is ook geen hormoonbom. Een morning-afterpil is nood-anticconceptie, te gebruiken na onbeschermde geslachtsgemeenschap. Een morning-afterpil kun je niet gebruiken als regulier anticonceptiemiddel.

RVG-UAD EU/1/09/522/001

Toepassingsvorm
tablet

EAN code:3663555001136,8717185194395

Functionele Naam
noodanticonceptiemiddel

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Mogelijk

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Volledige Omschrijving
noodanticonceptiemiddel

Inhoud (Netto)
1 stuks

Registratie Nummer
1/09/522/003

Afleverstatus
RVG UAD

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Noodanticonceptie

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Bevat lactose.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Neem zo spoedig mogelijk na onbeschermde seks of falen van de anticonceptie één tablet.

Gebruikersbeperkingen

Let op: ellaOne werkt minder goed als u in de afgelopen 4 weken geneesmiddelen tegen epilepsie, tuberculose of hiv heeft gebruikt of als u sint-janskruid heeft gebruikt (zie bijsluiter). Neem dan voordat u ellaOne gebruikt contact op met een arts, apotheker of drogist.

Samenstelling

Samenstelling: elke filmomhulde tablet bevat 30 mg ulipristalacetaat.

Toedieningsvorm

filmomhulde tablet

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Via de mond innemen. U moet dit geneesmiddel binnen 120 uur (5 dagen) na onbeschermde seks of falen van de anticonceptie innemen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.

Contactinformatie

Contactnaam

Laboratoire HRA Pharma

Communicatieadres

15, Rue Béranger
F-75003 Parijs
Frankrijk

Contact type

Licentiehouder

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Medische Informatie

Medische Informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen verkopen we niet aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Te gebruiken bij

Noodanticonceptie binnen 120 uur (5 dagen) na onbeschermde seksuele gemeenschap of falen van de anticonceptie.

Dosering

1 tablet.

Maximale dagdosering

1 tablet.

Gebruiksinstructie

binnen 5 dagen (120 uur) na onbeschermde geslachtsgemeenschap innemen

Bewaaradvies

Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een donkere en droge plaats beneden de 25 °C.

Verwijderinstructie

Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.

Houdbaarheid na opening

Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op verpakking en inhoud na 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee

Gebruik tijdens borstvoeding

Mogelijk, zie bijsluiter

Gebruiksbeperking

Intolerantie bepaalde suikers, raadpleeg arts. Kan duizeligheid veroorzaken, pas op met besturen voertuig en/of bedienen machine. Niet samen met bepaalde geneesmiddelen gebruiken, zie bijsluiter.

Niet te gebruiken bij

Overgevoelig voor de werkzame stof of één van de hulpstoffen. Niet gebruiken bij medicijnen tegen maagklachten, epilepsie, tuberculose, hiv of bij gebruik Sint Janskruid zonder eerst met arts te overleggen. Niet gebruiken bij vrouwen jonger dan 18 jaar.

Risicowaarschuwing

Neem dit middel zo snel mogelijk in, niet langer dan 120 uur na de geslachtsgemeenschap. Bij overgeven binnen 3 uur na inname, opnieuw een tablet innemen. In geval van twijfel een zwangerschapstest uitvoeren. Anticonceptiepilgebruikers: zo snel mogelijk weer mee starten en gebruik een aanvullend barrièremiddel (condoom) tot het begin van de volgende menstruatieperiode.

Actief bestanddeel

ulipristalacetaat 30mg

Raadpleeg uw huisarts bij

Als de onbeschermde geslachtsgemeenschap langer dan 5 dagen geleden heeft plaatsgevonden. Bij ernstige leverfunctiestoornis, ziekte van Crohn of andere ernstige maagdarmproblemen, overgevoeligheid voor progestagenen. Als er mogelijk een SOA is opgelopen. Als er sprake is van ongewenst seksueel contact. Als de vrouw in korte tijd meerdere keren een morning-afterpil heeft gebruikt. Als de gebruiker al zwanger kan zijn doordat eerder in een cyclus een of meer pillen vergeten zijn of onbeschermde gemeenschap heeft plaatsgevonden. Als de voorkeur uitgaat naar een andere vorm van noodanticonceptie, zoals het morning-afterspiraaltje.

Download de bijsluiter

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 000 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.