false

Beweeg met Voltaren

Bekijk alle Voltaren producten

Voltaren, bewegen blijft een plezier!

Graag stellen wij u voor: Hugo

Hallo! Mijn naam is Hugo, de beweegingscoach van Voltaren. Ik ben er om je te helpen en te adviseren bij alles wat met beweging te maken heeft. Als beweegingscoach kan ik je informatie geven over verantwoord in beweging zijn en je helpen ervoor te zorgen dat bewegen een plezier blijft.

Zo geef ik je bijvoorbeeld handige bewegingstips en oefeningen die je met minimale inspanning kan uitvoeren. Deze vind je bijvoorbeeld in de handige meeneemfolder die gratis verkrijgbaar is bij jouw Kruidvat vestiging.

Kijk hier voor tips

1Voltaren Emulgel® bij gewrichtspijn van knie of vingers (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken als u ooit een allergische reactie heeft gehad voor diclofenac of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

2Voltaren®K (diclofenac kalium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij een maag- of darmzweer, maagdarmbloedingen of andere bloedingen, nierinsufficiëntie of in combinatie met antistollingsmiddelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap.

3Voltaren® Warmtepleister is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

*Op deze actie is geen aankoopverplichting van toepassing.

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top