background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Lippenbalsem

Filter

Merken

Beoordeling

Type

Soort

Voor wie

Maat en inhoud

29 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
29 product(en) gevonden
< 1 2 >
29 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
29 product(en) gevonden
< 1 2 >
Je lippen worden de hele dag blootgesteld aan talloze invloeden van buitenaf. De zon, koude temperaturen en droge verwarmingslucht drogen de gevoelige huid van je lippen uit. In tegenstelling tot de rest van je gezicht heeft de huid op je lippen geen talgklieren en ook geen beschermend laagje olie. Het resultaat is droge lippen die gemakkelijk kloven, ruw aanvoelen en snel barsten. Hierdoor verliezen je lippen hun natuurlijke schoonheid. Bij Kruidvat vind je verschillende producten voor lipverzorging die dit tegengaan.

Waar helpt lipverzorging mee?


De juiste lipverzorging kan vervelende effecten van zon of kou tegengaan. Denk bijvoorbeeld aan verbrande lippen die uitgedroogd zijn of aan schrale en gebarsten lippen door de kou. Goede lipverzorging hydrateert je lippen en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor krijgen je lippen de kans om te herstellen, waardoor gebarsten mondhoeken en schilfertjes verleden tijd zijn. Zijn je lippen in goede conditie? Ook dan loont het om lipverzorging te gebruiken. Hiermee voorkom je namelijk dat je lippen beschadigen.

Welke verzorgingsproducten kies je?


Kruidvat heeft een ruim assortiment aan lipverzorgingsproducten, waaronder producten van Labello, Purol en het Kruidvat Merk. Al deze producten hebben iets unieks te bieden. Zo is het mogelijk om lipverzorging met een subtiel kleurtje uit te kiezen. Heb je beschadigde lippen die moeten genezen? Kies dan voor producten met kamille. Daarnaast zijn er speciale soorten lipverzorging voor droge lippen, maar ook voor extra gevoelige lippen die alleen milde ingrediënten verdragen.