false

Kruidvat Solait informatiepagina's

Geniet veilig van de zon met Kruidvat Solait

Wil jij jezelf en je gezin beschermen tegen de zon? Kruidvat Solait biedt het grootste eigen merk zonnebrand assortiment van Nederland. Zonnebrandproducten van hoge kwaliteit voor een lage prijs. En dat voor je hele gezin!

Kruidvat Solait

✓ Veilig zonnen
✓ Grootste Eigen Merk assortiment
✓ Hoge kwaliteit voor lage prijs

Bekijk alle acties van deze week:

Solait aanbiedingen
Bekijk nu

Kruidvat Solait Suntissues

Wil jij jezelf op ieder moment kunnen beschermen tegen de schadelijke straling van de zon? Neem deze handige tissues dan altijd met je mee! De Kruidvat Solait Suntissues met vitamine E bieden een hoge bescherming voor de zeer lichte huid. Dankzij de vochtige tissue kun je de lotion die in de tissue zit snel en eenvoudig op je huid aanbrengen. 1 doekje is voldoende voor je gezicht, decolleté, schouders en armen.


Hoe gebruik je de Kruidvat Solait Suntissues?
Voordat je de zon in gaat, smeer je het doekje uit over je huid. Smeer jezelf regelmatig opnieuw in, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en afdrogen. Let op: 1 doekje is niet genoeg voor je hele lichaam.

De Kruidvat Solait Suntissues bevatten SPF 30, zijn verpakt per 2 stuks en zijn waterresistant.

Bekijk nu

Kruidvat sponsort jaarlijks KWF om onderzoek naar kanker te doen. Momenteel is dat het volgende onderzoek:

Eigen afweersysteem valt kankercellen aan
Veel patiënten met huidkanker hebben baat bij immunotherapie. Deze nieuwe behandelmethode laat het afweersysteem van de patiënt de kankercellen aanvallen. Helaas werkt deze methode nog niet bij iedereen. Moleculair bioloog Daniel Peeper en immunoloog Ton Schumacher onderzoeken hoe immunotherapie nog beter bestudeerd kan worden. Hopelijk kunnen ze hiermee de behandeling verbeteren en hebben straks nog meer patiënten hier profijt van.

STEL JE VRAAG

en wij zoeken een passend antwoord

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En profiteer van verrassende acties en aanbiedingen!

Haal je bestelling gratis af in een Kruidvat winkel

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in een Kruidvat winkel. Het afhalen van je bestelling in de winkel is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Lees nu hoe jij je bestelling gratis afhaalt!

Meer informatie

back to top