Kruidvat Blog

Dit is de beste tandpasta voor jou!

OralB Tandenpasta

Laat je glimlach stralen

Smile! Een glimlach laat je stralen en is veel waard. Het kan het ijs breken, een vriendschap laten ontstaan of een ongemakkelijk situatie verhelpen. Wat een kracht! Daarom wil je goed zorgen voor je glimlach. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van je tandpasta?
Meer weten over een goede mondverzorging? Lees onze tips en tricks.

Gezonde of mooie tanden?

Dit is een keuze die je eigenlijk niet kan maken. Want zeg nou zelf: gezonde tanden zijn mooie tanden en mooie tanden zijn gezonde tanden. Of niet? Hoe kies je een tandpasta die bij jouw gebit en wensen past?

Tandpasta voor gezonde tanden

Heb jij gevoelige tanden, last van bloedend tandvlees en zit je regelmatig bij de tandarts met gaatjes? Gebruik een tandpasta die je tanden beschermt en sterker maakt.
Meer weten? Lees dan Hoe herken je tandvleesproblemen?

Tip: Boost de verzorging van je tanden en poets met een elektrische tandenborstel. Met een elektrische tandenborstel verwijder je tot 100% meer tandplak. Lees hier de 10 redenen waarom elektrisch poetsen beter is.

Tandpasta voor witte tanden

Wittere tanden? Daar zeg je vast volmondig ‘ja’ tegen.

Kwestie van smaak

Nog een laatste tip: let ook op de smaak van je tandpasta. Je hebt hem tenslotte toch twee keer per dag in je mond. Probeer verschillende soorten uit en kijk (en proef) wat bij jou past.

close

Previous

6 manieren om te ontharen, welke kies jij?
close

Next

Speciale verzorging voor de gevoelige huid