Kruidvat Blog

Reinigen van de vette huid met onzuiverheden

5010198_SkinActive_Headerbeeld_ReinigenVanEenHuidMetOnzuiverheden_900x285

Een dagelijks ritueel voor een gezond uitziende huid

Puistjes, mee-eters, een glimmende huid en alle andere soorten imperfecties kunnen een grote impact hebben op je huid en je humeur. Hoe meer we deze van je huid kunnen laten verdwijnen, des te sneller zullen ze ook uit je hoofd verdwijnen. Je hebt hier wel het juiste reinigings- en verzorgingsritueel voor nodig én natuurlijk de juiste producten. Speciaal voor de vette en probleemhuid is er Garnier Pure Active. Hou vast aan een dagelijks reinigings- en verzorgingsritueel:

  1. Reinig je gezicht ‘s ochtends grondig Gebruik een reinigingsgel van Pure Active, deze verwijdert dode huidcellen en overtallig talg, reinigt grondig en vermindert onzuiverheden. Gebruik vervolgens Pure Active Tonic om de huid te kalmeren, de poriën te verkleinen en de huid te kalmeren.
  2. Verwijder ‘s avonds altijd je make-up Ideaal hiervoor is het Pure Active Micellair Reinigingswater, verwijdert make up, zuivert en reinigt de huid, en is super makkelijk!
  3. Hydrateer je huid dagelijks met een crème voor jouw huidtype Ook wanneer je een gemengde tot vette huid met onzuiverheden hebt, is het belangrijk om je huid te hydrateren.

Tip! Om mee-eters te verminderen en voorkomen heeft Garnier de Pure Active Charcoal tube, een reiniging, scrub en masker in 1!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Hoe vaak vervang jij je opzetborstel?
close

Next

Waarom een dagcrème met SPF de beste anti-rim...