background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Babydoekjes

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Huidtype

Variant

48 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
48 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
48 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
48 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
Hoe lief je je kindje ook vindt, vies zijn baby’s soms wel een beetje. Bijvoorbeeld omdat ze een snotneusje hebben, omdat ze nog niet zo netjes eten of omdat ze kwijlen. Dat is natuurlijk niet erg – en gelukkig heb je met ons assortiment snoetenpoetsers altijd vochtige washandjes bij de hand.Die zijn ideaal zijn om je kindje tussendoor even snel schoon te maken, voelen altijd lekker zacht aan en zijn heel handig.
 

Snoetenpoetsers: snel en handig voor tussendoor

Met snoetenpoetsers maak je gauw even tussendoor het gezichtje of de handjes van je baby schoon. Zo kan je kindje snel weer verder spelen, en hoef jij je geen zorgen meer te maken over viezigheid. Snoetenpoetsers zijn niet alleen praktisch, maar verzorgen en beschermen ook de huid van je baby. Je kunt dus met een gerust hart regelmatig even tussendoor je kindje schoonmaken.


​​​​​​​Neem de snoetenpoetsers overal mee naar toe

Snoetenpoetsers zijn makkelijk als vochtig washandje voor het snoetje van je kindje, maar ze zijn ook geschikt om andere dingen snel mee te reinigen. Bijvoorbeeld het favoriete speelgoed van je baby. Vergeet bovendien niet om deze handige vochtige washandjes altijd met je mee te nemen, je wilt tenslotte ook buitenshuis tussendoor viezigheid kunnen bestrijden. Met de juiste snoetenpoetsers gaat dat gelukkig heel snel.