Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Babyvoeding

Filter

Acties

Merken

Prijs

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

Variant

Soort

Leeftijd

254 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 13 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
254 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 13 >
254 product(en) gevonden < 1 2 3 4 ... 13 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
254 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 ... 13 >
In de leeftijd van 0 tot 1 jaar verandert er aardig wat in het voedingsschema van je baby. Je kindje gaat over op flesvoeding, het eerste hapje wordt gegeven en je kindje krijgt misschien wel al een tussendoortje. Redenen genoeg dus om je goed te verdiepen in het aanbod aan babyvoeding.
 

Kies voor jouw babyvoeding een van de merken uit ons ruime assortiment

De ene moeder begint eerder met flesvoeding dan de ander. Logisch natuurlijk, want niet voor iedere moeder is het geven van borstvoeding vanzelfsprekend. Je tepels kunnen gevoelig zijn of je kindje heeft moeite met drinken. Ga je over op flesvoeding, dan zijn de producten van Nutrilon of natuurlijk het Kruidvat Merk een prima keuze. Deze voeding bevat alle stoffen die je kleintje nodig heeft.
​​​​​​​

Het eerste hapje vanaf vier maanden

Is je kindje vier maanden oud? Dan is het tijd voor het eerste hapje. Dit worden ook wel de oefenhapjes genoemd. Je kindje leert met een verantwoord hapje nieuwe smaken kennen en ontwikkelt zijn mondmotoriek. Ook kun je de kans op voedselovergevoeligheid verkleinen door rond de vier maanden te starten met het eerste hapje.
 

Kies voor een verantwoord en lekker tussendoortje uit ons assortiment

Is je kindje al wat ouder? Dan kun je ook een tussendoortje geven. Veel ouders gaan dan op zoek naar een verantwoord tussendoortje waar zo weinig mogelijk suikers in zitten. Probeer dan bijvoorbeeld de snacks van Ella’s Kitchen, Hipp, het Kruidvat Merk, Liga of Nestlé.