Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Miconazolnitraat 20mg/g Anti-schimmelcrème 30g 594307 594307 Kruidvat /medias/prd-front-594307-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODQ3ODh8aW1hZ2UvanBlZ3xoYmIvaDNiLzEwMTQ2NjY3NTYwOTkwL3ByZC1mcm9udC01OTQzMDctMV82MDB4NjAwfGQ3NjA3ZDcwNDE4MTc3ODc1ZmE0NjE2ZGUwYWEzNmMyZWM5OTZhZTAwMDI4ZWU3MWZlNDQ1YzI5MzViNmMwOGE 6.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Miconazolnitraat 20mg/g Anti-schimmelcrème

30g

6
.
49
Is voetschimmel altijd besmettelijk?

voetschimmel

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Gebruik Kruidvat Miconazolnitraat 20mg/g Anti-schimmelcrème bij schimmelinfecties van je huid.

Miconazolnitraat behoort tot de groep van de antimycotica. Deze middelen zorgen ervoor dat schimmels worden gedood. Gebruik deze anti-schimmelcrème bij infecties van je huid en nagels die veroorzaakt worden door voor miconazolnitraat gevoelige schimmels en gisten.

Hoe gebruik je Kruidvat Miconazolnitraat 20mg/g Anti-schimmelcrème?
Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in de bijsluiter of zoals je arts of apotheker je dat heeft verteld. Twijfel je over het juiste gebruik? Neem dan contact op met je arts of apotheker.

Bij huidinfecties
Breng een weinig crème één of tweemaal per dag aan op het aangedane huidgedeelte en strijk het dun uit. Bij de behandeling van infecties van je voeten is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig miconazolnitraat strooipoeder op het letsel te strooien, vooral tussen je tenen, en eventueel ook in je kousen en schoenen. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week nadat de huidafwijking geheel is verdwenen (meestal na 2 tot 6 weken).

Bij nagelinfecties
Knip de geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk. Strijk één tot tweemaal per dag een weinig crème uit op de geïnfecteerde nagel en dek je nagel af met een niet-geperforeerde hechtpleister. De behandeling voortzetten, ook na het loskomen van de geïnfecteerde nagel (meestal na twee tot drie weken), totdat hergroei van een gezonde nagel en volledige genezing zijn opgetreden (meestal na ongeveer 32 weken).

Let op: het dagelijks wassen van de geïnfecteerde delen is noodzakelijk.

Als je merkt dat Kruidvat Miconazolnitraat 20mg/g Anti-schimmelcrème te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan je arts of apotheker.

Je mag dit middel niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen.

RVG-UAD 28585=15382

Toepassingsvorm
crème

EAN code:8717333055721

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Medische Informatie

Medische Informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen verkopen we niet aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Te gebruiken bij

Bij infecties van huid en nagels die veroorzaakt worden door voor miconazolnitraat gevoelige schimmels en gisten

Dosering
een beetje op aangedane plek

Maximale dosering
1-2 x, afhankelijk klacht

Leeftijd


Gebruiksadvies
geïnfecteerde delen dagelijks wassen en behandelen behandeling circa 10 dagen voortzetten na verdwijnen symptomen.

Contra-indicatie


Gebruik tijdens zwangerschap


Gebruik tijdens borstvoeding

Niet te gebruiken bij

Bevat benzoëzuur, kan huidirritatie veroorzaken. Niet op slijmvliezen en grote of afgesloten huidoppervlakken. Resistentie antischimmelmiddelen. Voorzichtigheid geboden bij gebruik bloedverdunners en medicatie suikerziekte of fenytoïne. Bij geen verbetering niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder overleg met arts.

Risicowaarschuwing
Mensen die bij trombosedienst lopen, mogen dit middel niet gebruiken. Vermijd inademen en contact met de ogen.

Actief bestanddeel

1 gram crème bevat 20mg miconazolnitraat

Raadpleeg uw huisarts bij

Als de gebruiker diabetes heeft. Indien de behandeling, uitgevoerd volgens gebruikinstructies bijsluiter en hygiënische maatregelen zijn toegepast en na 2-4 weken niet heeft geleid tot vermindering klachten. Als de schimmel de nagels heeft aangetast en klachten geeft.

Download de bijsluiter

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 000. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.