false
  1. Home
  2. Hotelovernachting

Hotelovernachting

KV_15_HalveHeader_Hotelactie_002.jpg

Overnachten in een 3- of 4-sterren hotel!

Keuze uit méér dan 80 deelnemende hotels!
Zin in een luxe nachtje weg? Verras je geliefde of een vriend(in) met een hotelovernachting! Slaap een nachtje in een 3- of 4-sterren hotel voor maar €11.99 per persoon, per nacht.* Dit voorjaar kun je zelfs nog voordeliger overnachten. Lever 200 punten in en je betaalt nog maar € 9,99 per persoon, per nacht. Boek snel, want OP=OP!

Let op: Er zijn 2 activatiecodes per kamer nodig (ook indien er 1 persoon op de kamer verblijft). Exclusief toeristenbelasting,  € 5, zaterdagtoeslag p.p. en éénmalig € 5,- boekingskosten.

Boek je hotel en bekijk deelnemende hotels

Bekijk hier alle voorwaarden. 

Hoe werkt het?

Koop een hotelovernachting in de winkel en ontvang een aparte kassabon met een unieke activatiecode. Je kunt je hotelovernachting online reserveren en direct al je andere wensen, zoals ontbijt, diner of een kamerupgrade gemakkelijk boeken.

Activatiecodes

Op de kassabonnen staan je activatiecodes afgedrukt. Bewaar deze zorgvuldig. Bij verlies of gebruik door onbevoegden vindt er geen vergoeding plaats. Via de button 'Boek je hotel' kun je gemakkelijk en snel je boeking maken. Je vindt hier duidelijke instructies voor het reserveren van je kamer.


Reserveringsbevestiging

Na je boeking ontvang je binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Wanneer je deze niet ontvangen hebt, neem dan contact op met gastensupport@hotelmoment.nl. Controleer ook je spam-box. Zonder bevestiging is de reservering niet gegarandeerd. Deze bevestiging is bindend en kan ongeacht de omstandigheden niet meer worden gewijzigd of geannuleerd. De activatiecode kan niet opnieuw worden gebruikt en verliest haar waarde na boeking.

Aankomst in het hotel

Bij aankomst in het hotel dien je de reserveringsbevestiging en de aparte kassabonnen met activatiecodes te overhandigen. Wanneer je deze niet kunt overhandigen, mag het hotel als borg €50 per kamer in rekening brengen. Je dient de reserveringsbevestiging en de aparte kassabonnen met activatiecodes dan achteraf op te sturen naar het hotel. Na ontvangst van de kassabonnen met activatiecodes zal het hotel de borg, na aftrek van €12,50 aan administratiekosten, op je bankrekening terugstorten. Voor vragen over de actie kun je op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur bellen naar 030 - 604 53 56

Voorwaarden:

• De activatiecodes zijn vanaf 9 april t/m 29 april 2018 in alle Kruidvat filialen te koop zolang de voorraad strekt.
• De activatiecodes zijn geldig voor overnachtingen t/m 30 november 2018 (inclusief feestdagen).
• Na aankoop van elke hotelovernachting ontvang je een aparte kassabon met een unieke activatiecode.
• Boekingen dienen te geschieden vóór 1 juli 2018. Hierna verliezen de activatiecodes hun waarde.

Bekijk hier alle voorwaarden.

Bekijk al onze topgeuren!


Bekijk alle acties van deze week!

 

Bekijk alle koopjes van deze week!

 

 
  1. Home
  2. Hotelovernachting
Kruidvat logo
back to top