background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Tampons

Filter

Acties

Merken

Soort

Variant

Beoordeling

Maat en inhoud

Prijs

Assortiment

25 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
25 product(en) gevonden
< 1 2 >
25 product(en) gevonden < 1 2 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
25 product(en) gevonden
< 1 2 >
Het is weer die tijd van de maand. Ook als je ongesteld bent, wil je je zeker voelen. Met tampons is je menstruatie geen belemmering om actief te blijven. Bij Kruidvat vind je tampons van verschillende merken en van ons eigen Kruidvat Merk. Je voelt ze niet zitten, ze zijn hygiënisch en voor lekkage hoef je niet bang te zijn. Tampons zijn gemakkelijk mee te nemen, je steekt ze zo in je broekzak of in je tas, en je hebt ze altijd bij de hand.

De geschiedenis van de tampon


Ver voor onze jaartelling gebruikten Egyptische vrouwen tampons van gras en papyrus. Sindsdien heeft de tampon die wij kennen een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig hebben we tampons in alle soorten voor elke fase van je cyclus.
​​​​​​​

Tampons in verschillende formaten

​​​​​​​
De tampon die je kiest, hangt af van de hoeveelheid bloedverlies tijdens je menstruatie. Ben je nog niet zo lang ongesteld? Dan is een mini tampon vaak voldoende. Voor de zwaardere dagen van je menstruatie kies je voor een grotere tampon. En verlies je een normale hoeveelheid bloed, dan zijn normale tampons voldoende. Vind je het lastig om een tampon in te brengen? Bij ons vind je tampons met een speciale inbrenghuls waarmee je de tampon gemakkelijk inbrengt. Ook van het Kruidvat Merk hebben we tampons met applicator. Ideaal wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt met tampons.