background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Eerste Hulp


Met een EHBO-set ben je altijd voorbereid op ongevallen en kun je snel eerste hulp verlenen. Het is belangrijk een wond goed te verzorgen om infecties te voorkomen. Kruidvat biedt een ruim assortiment pleisters, bandages, windsels, wondontsmetting, kompressen, steriele gaasjes en verzorging voor sportblessures.Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Voor wie

Type

99 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
99 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
99 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
99 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 >
Om wat voor soort wond het ook gaat, de juiste wondverzorging is altijd van groot belang. Zelfs een klein wondje mag je niet onderschatten. Iedere soort beschadiging van je huid verdient de nodige aandacht, zodat je zeker weet dat je huid geneest. Vandaag de dag kies je uit een breed assortiment op het gebied van wondzorg. De wondverbanden zijn bij Kruidvat in verschillende vormen en maten te bestellen.
​​​​​

Verklein de kans op littekens en korstjes met de nieuwste wondverzorging.

Pleisters en andere vormen van wondverzorging herstellen je huid zo goed mogelijk. Hierdoor kun je de kans op littekens en korstjes verkleinen. Zorg er in dat geval wel voor dat je direct een kleine verwonding aanpakt en direct start met het behandelen door te ontsmetten. Voor zowel volwassenen als voor kinderen zijn er diverse producten te bestellen.

Verschillende producten voor schaafwonden en snijwonden

Net als jij weten wij als geen ander dat een ongeluk in het dagelijks leven in een klein hoekje zit. Ga voor genezing en kies bijvoorbeeld voor losse pleisters of pleisterstrips. Met deze laatste variant kun je precies de juiste pleister op maat knippen en zorg je voor een optimale afdekking van de wond. Afhankelijk van waar de wond precies zit, bepaal je de ideale vorm, maat, materiaal of kleefkracht van de wondverzorging.