background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Florena

De kracht van fermentatie op je huid. Ontdek de Fermented Skincare-lijn van Florena. Ontdek Florena!

Filter

0 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
0 product(en) gevonden
0 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
0 product(en) gevonden

Florena Fermented Skincare

Ontdek de kracht van fermentatie voor de huid

​​​​​​​ Het skincare merk Florena Fermented Skincare is dit jaar in Nederland gelanceerd en bestaat uit een uitgebreide lijn van reinigings- en verzorgingsproducten voor het gezicht. Het nieuwe merk gebruikt in al haar producten ingrediënten die zijn ontstaan door fermentatie, een eeuwenoud natuurlijk transformatieproces. Oorspronkelijke ingrediënten worden door dit proces geboost. Hierdoor ontstaan krachtigere, getransformeerde ingrediënten. De verzorgende producten bestaan voor minimaal 99.46% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en hebben een vegan formule*. Het verminderen van de milieu-impact staat hoog in het vaandel en daarom werkt Florena Fermented Skincare met gerecyclede en recyclebare materialen.

Ingredienten

Elke formule bevat twee soorten gefermenteerde ingrediënten: extracten van bloemen en oliën. Door fermentatie komen nieuwe actieve moleculen vrij die worden verwerkt in de formules.
Het proces verbetert natuurlijke ingrediënten en maakt ze nog krachtiger. Door dit unieke proces bevatten de gefermenteerde olijfoliën in de producten van Florena Fermented Skincare minstens 10 keer meer essentiële vrije vetzuren - inclusief Omega 6 en Omega 9, kostbare voedingsstoffen voor de huid. Om deze reden hebben de formules van Florena Fermented Skincare een krachtige antioxiderende functie, die vrije radicalen bestrijdt en de hydrolipidenfilm van de huid versterkt en deze beschermt tegen externe invloeden.

Florena Fermented Skincare lijn

De Florena Fermented Skincare lijn bestaat uit tien verzorgings- en reinigingsproducten voor het gezicht. Alle producten zijn COSMOS NATURAL gecertificeerd**. Ook de geuren zijn van natuurlijke oorsprong (100%) en de gefermenteerde bloemenextracten geven een heerlijke, vrouwelijke geur die duidelijk aanwezig is.
De crèmes komen in een potje dat is gemaakt van minimaal 97,5% gerecycled plastic***. Het potje weegt slechts 7 gram, zes keer minder dan een traditioneel plastic potje, maar bevat wel de standaardhoeveelheid van 50ml. De doosjes zijn gemaakt van 70% gerecycled papier.

* Bevat geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.
** COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaarden.
*** Min. 97,5% gerecycled plastic in flessen en potjes (excl. doppen en deksels).