Kruidvat Blog

Wij zijn Oranje! Ben jij klaar voor het EK?

Hup Holland hup, naar Kruidvat!

Wij zijn Oranje!
Daarom verkopen wij nu de leukste oranje producten en ontvang je bij je aankopen leuke oranje cadeautjes.

Doe mee en scoor je prijs!
Scoor het ultieme ‘wij zijn Oranje’-gevoel bij Kruidvat! Bij aankoop van deelnemende actieproducten maak je kans op spetterende Oranje prijzen, zoals 11x een BarrelQ, 5x een tafelvoetbalspel, 9x een oranje zitzak, 9x een trainingspak, 149x een voetbal met je eigen naam en 5x een door André Hazes gesigneerde Oranje ketting in luxe verpakking.

En alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs ter waarde van €600! Deze hoofdprijs is een Oranje pakket met daarin een:

  • Beamer
  • BarrelQ
  • Oranje zitzak
  • Trainingspak met je eigen naam
  • Voetbaltafel
  • Voetbal met je eigen naam
  • Door André Hazes gesigneerde Oranje ketting in luxe verpakking

Die wil je winnen! Bekijk de deelnemende actieproducten

Jouw actiecode

Koop je jouw producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijzen. Koop je online via Kruidvat.nl? Dan kun je het ordernummer als activatiecode gebruiken.

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en maak kans op spetterende Oranje prijzen. De winactie loopt van 14 juni 2021 t/m 27 juni 2021. Het invullen van de actiecode is mogelijk t/m 9 juli 2021. Let op: als je kans wil maken op de hoofdprijs, vul dan uiterlijk 2 juli jouw gegevens in.

Deelnemende merken: Andrelon, Axe, Badedas, Dove, Dove Men+Care, Dove Powered by Plants, Love Beauty and Planet, Lifebuoy, Rexona, Simple, Vaseline, Prodent, Zendium en Zwitsal deodorant.

Laat je inspireren:

We moesten er een jaartje op wachten, maar van 11 juni t/m 11 juli 2021 vind het Europees Kampioenschap voetbal plaats. Volledig in het oranje gekleed zitten we dan klaar om onze Oranje leeuwen aan te moedigen. Want wij zijn Oranje!

Een uniek EK
Het EK van dit jaar is uniek. En niet alleen omdat het een jaar later dan gepland pas gespeeld wordt, maar omdat de wedstrijden door heel Europa in verschillende landen gespeeld gaan worden, zo ook in ons eigen Amsterdam.

Het Nederlands Elftal speelt alle drie de poulewedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Op 13 juni nemen we het op tegen Oekraïne, op 17 juni tegen Oostenrijk en op 21 juni is Noord-Macedonië onze tegenstander. Hopelijk weten we het met deze drie wedstrijden tot de volgende ronde te schoppen!

* Bekijk hier de actievoorwaarden.

left arrow left arrow
Showing > of results

close

Previous Article

How to: cadeaus inpakken voor Moederdag
close

Next Article

EK nail art: in 7 stappen de mooiste nagels