Kruidvat Blog

Maak je eigen, unieke EK mondkapje!

Juich in stijl!

Ben jij de fanatiekste supporter van het Nederlands Elftal? Loop jij tijdens het hele EK in je oranje T-shirt en hangen de vlaggetjes al een maand aan je huis? Ontdek dan hier hoe jij dit EK nog unieker maakt!

Maak ’t persoonlijk met unieke EK fotoproducten

Dit EK maken wij het persoonlijk. Want bij ons ontwerp je nu je eigen unieke mondkapje in EK stijl. Waar je dus ook heen gaat, iedereen ziet dat jij voor Oranje bent!

Het werkt heel simpel: Ga naar onze Kruidvat fotoservice en upload je eigen (voetbal)foto of kies een kant-en-klaar ontwerp. Onze mondkapjes zijn herbruikbaar en aan de binnenzijde is ruimte voor een extra filter. Zo support jij het Nederlands elftal niet alleen in stijl, maar voorkom je ook verspreiding van het coronavirus.

Wil je het nog wat persoonlijker maken? Ontwerp dan ook meteen je eigen bierviltjes. Dit doe je net zo eenvoudig en je ontwerp wordt op een écht bierviltje bedrukt. Ideaal voor als je thuis een EK-feestje organiseert! Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan onze tips in Zo maak je van dit EK een feestje!


close

Previous Article

EK nail art: in 7 stappen de mooiste nagels
close

Next Article

Zo maak je van dit EK thuis een feestje!