Kruidvat Blog

EK nail art: in 7 stappen de mooiste nagels

Prachtige EK nagellook

Hup Holland hup! Laat de leeuw niet in zijn hempie staan en moedig onze jongens dit EK aan. Voor een complete oranjelook geef je ook je nagels een make-over. In 7 stappen leggen we je hier uit hoe je prachtige nagels met een EK-twist creëert.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6

EK nagels in 7 stappen:

  1. Vijl je nagels en duw je nagelriemen goed terug om te zorgen dat je een mooie basis hebt.
  2. Breng een base coat aan.
  3. Lak al je nagels oranje en laat ze 5 minuten drogen. Zorg dat er weinig lak op het make-up kwastje zit. Een te dikke laag lak gaat er snel rommelig uitzien. Wanneer je minder lak gebruikt, krijg je een strakker eindresultaat. Zet de top van het kwastje tegen je nagelriem en trek hem over je nagel. Vul je nagel nu op door de kwast over de nog onbedekte delen te trekken.
  4. Lak op één van je nagels een dun lijntje blauwe nagellak, daarna een dun lijntje witte nagellak en als laatste een dun lijntje rode nagellak. Laat elk lijntje steeds 5 minuten drogen om te voorkomen dat de kleuren in elkaar doorlopen. Doe ook hierbij niet te veel lak op je kwastje.
  5. Maak met een puntig voorwerp zoals een geslepen potlood of een tandenstoker witte bolletjes op één van je anders nagels.
  6. Maak daarna zwarte stipjes op de witte stippen zodat het een voetbal wordt.
  7. Doe als finishing touch een top coat over je nagels.

Zo ben je helemaal klaar voor het EK!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Wij zijn Oranje! Ben jij klaar voor het EK?
close

Next Article

Maak je eigen, unieke EK mondkapje!