false
  1. Home
  2. Super goedkoop naar de bioscoop!

Super goedkoop naar de bioscoop!

Super goedkoop naar de bioscoop voor slechts 9,95

Gezellig met z’n tweeën op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag naar de bioscoop? Lees dan snel verder….


Met z’n tweeën gezellig een avondje uit of met de kinderen op woensdagmiddag naar de bioscoop? Je kunt nu met 2 personen voor maar € 9,95 naar de bioscoop. De vouchers zijn te koop van 10 september tot en met 30 september 2018. Hoe leuk is dat? En nog goedkoop ook! Ga snel naar één van onze Kruidvat filialen en koop zo’n goedkoop kaartje (voor 2 personen) voor een gezellig middagje of avondje uit!

Let op! Na het invoeren van je NAW gegevens en e-mailadres ontvang je binnen enkele uren (uiterlijk binnen 24 uur) de e-ticket bioscoopkaart per mail. Controleer ook de map voor ongewenste mail, Reclame of Spam. 


Bekijk alle deelnemende bioscopen »

Online voucher kopen?Geen zin om naar de winkel te gaan? Koop dan snel en gemakkelijk je voucher online via de button ‘bestel je voucher’

Heel veel kijkplezier!

Voucher gekocht in de winkel?Als je in de winkel een voucher koopt, ontvang je deze in de vorm van een 2e kassabon. Deze 2e kassabon bevat een unieke activatiecode. Voordat je gebruik wilt maken van de bioscoopkaart, moet je de voucher activeren via de button ‘Mijn Bioscoopkaart’. Na het invoeren van je NAW gegevens en e-mailadres ontvang je binnen enkele uren (uiterlijk binnen 24 uur) de e-ticket bioscoopkaart per mail. Check voor de zekerheid ook je spambox, de mail komt soms hierin terecht! Print je e-ticket en lever deze in bij de kassa van de bioscoop of het filmtheater van je keuze.

Heel veel kijkplezier!

Voorwaarden bioscoopkaart

• De vouchers met activatiecode zijn verkrijgbaar van 10 september t/m 30 september 2018 in alle Kruidvat filialen voor maar € 9,95 voor 2 personen. Let op, één activatiecode geeft recht op twee e-ticket bioscoopkaarten.
• De activatiecode is te verzilveren voor een e-ticket bioscoopkaart, waarop 2 MaDiWoDo kaartjes zijn afgedrukt. Het verzilveren van je activatiecode kan via de button ‘Mijn Bioscoopkaart’ . Je ontvangt vervolgens je bioscoopkaart e-ticket per mail. De mail ontvang je doorgaans binnen 1 uur maar uiterlijk binnen 24 uur. Check voor de zekerheid ook je spambox.
• De MaDiWoDo bioscoopkaart is geldig in de periode van 10 september t/m 11 oktober 2018. Na de einddatum verliest de e-ticket bioscoopkaart haar waarde.
• De MaDiWoDo bioscoopkaart geeft recht op een standaard filmvoorstelling op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Voor een 3D voorstelling, Dolby ATMOS, Dolby Digital en Laser Ultra kan een toeslag gelden. Check voor alle (eventuele) toeslagen de website van de te bezoeken bioscoop of het filmtheater op www.kruidvat.nl/bioscoop2018
• De bioscoopkaarten zijn geldig bij alle circa 175 deelnemende bioscopen en filmtheaters in Nederland, die zijn aangesloten bij de Stichting Nationale Bioscoopbon (SNBB).
Let op! Bijna alle Pathé bioscopen zijn uitgesloten van deelname, bekijk goed de lijst met deelnemende bioscopen.
• Omruilen of geld terug is niet mogelijk.
• Bij verlies van de Kruidvat activatiecode of gebruik door onbevoegden vindt geen vergoeding plaats.
• De bioscoopkaarten zijn niet te gebruiken tijdens een filmfestival.
• Voor vragen over de actie kun je bellen naar: 030-604 53 56 (uitsluitend op werkdagen van 14.00 uur en 16.00 uur)
  1. Home
  2. Super goedkoop naar de bioscoop!
Kruidvat logo
back to top