Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Beauty

Beauty

Kies je categorie

Kies je merk

Blog inspiratie

Bij Kruidvat hebben we alles om er op je mooist uit te zien. Zo vind je bij ons je favoriete make-up van bekende merken als L'Oréal Paris, Maybelline en Rimmel en natuurlijk ons eigen voordelige Kruidvat Merk. Op zoek naar de beste make-uptips? Ook daarvoor zit je bij ons goed. Op onze blog vind je namelijk de beste tips, tricks en hacks.

Daarnaast hebben we ook alles op het gebied van haar- en gezichtsverzorging, de mooiste sieraden en de heerlijkste parfums. Cadeautje nodig? Ook dan zit je bij Kruidvat goed. Wij hebben allerlei heerlijke, leuke en verrassende geschenksets voor een fijne prijs.*Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Choicify. Choicify is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Choicify te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Welkom op kruidvat.nl

Op kruidvat.nl kun je enkel bestellen binnen Nederland

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?