false
  1. Home
  2. Nieuw. Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner

Nieuw. Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner

header-2018-06-andrelonpink.jpg

Bestel direct online:

Speciaal voor Andrélon heeft Mascha van Beautygloss haar eigen shampoo en conditioner ontwikkeld. Sweet Volume voor fantastisch volume en Tropical Repair voor herstel en een schitterende glans. 

Vanaf de start is Mascha nauw betrokken geweest bij de gehele ontwikkeling, van de formulering en de geuren tot aan het design en de kleuren van de flessen. 
De Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner geven jouw haar een extra boost, maken het goed doorkambaar en zorgen ervoor dat het weer zijdezacht aanvoelt. Ontdek jouw favoriet!
 
Sweet Volume Shampoo & Conditioner geven je haar natuurlijk volume, een mooie glans en hebben een zoete, fruitige geur. De shampoo en conditioner bevatten geen siliconen en daardoor behoudt je haar het volume en voelt het voller aan. De conditioner voedt je haar intensief en maakt het makkelijk doorkambaar. 

Wanneer je haar meer toe is aan herstel, is de Tropical Repair shampoo en conditioner iets voor jou. Deze herstellen beschadigde lokken en hebben een frisse exotische geur. De shampoo helpt droog en beschadigd haar via een unieke formule actief te herstellen en te reinigen. Aan de conditioner zijn kokosolie en zoete amandelolie toegevoegd en daarmee voedt en verzorgt het je haar intensief en herstelt het je haar van binnenuit. 
 
  1. Home
  2. Nieuw. Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner
Kruidvat logo
back to top