background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Tissues & Zakdoekjes

Filter

Merken

Soort

Acties

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

12 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
12 product(en) gevonden
12 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
12 product(en) gevonden
Een griepje, hooikoorts of romcom zijn allemaal momenten waar zakdoekjes niet mogen ontbreken. En aangezien er in de meeste gevallen behoorlijk wat papieren zakdoekjes doorheen gaan, is het verstandig om een voorraad in te kopen. Een goed idee dus om het aanbod aan wegwerpzakdoekjes op deze pagina te bekijken.
 

​​​​​​Koop extra voordelig een voordeelverpakking

Zakdoekjes kun je altijd gebruiken. Daarom heb je naast losse verpakkingen ook de keuze uit een aantrekkelijke voordeelverpakking. De verpakkingen lopen wel op tot 300 papieren zakdoekjes en je kiest uit zowel standaardproducten als zakdoekjes die verzachtend zijn voor je neus.
 

Zet een tissuebox op een slimme plek in huis

Komt er een plotselinge niesbui aan? Wil je een snotneus van je kleintje snel schoonmaken? Of in je badkamer altijd snel een tissue kunnen pakken? Zet een of meerdere tissuedozen strategisch in huis, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.
​​​​​​​

Een papieren zakdoek van verschillende merken

​​​​​​​ Je kiest op deze pagina uit verschillende producten van Kleenex, het Kruidvat Merk en Tempo. De papieren zakdoekjes zijn stevig en hierdoor fijn om te gebruiken. Tip: neem een los pakje met zakdoekjes altijd mee in je handtas. Zo weet je zeker dat je in de trein, auto, taxi of op de fiets op iedere niesbui bent voorbereid.