background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder 550g 5673179 5673179 Vanish /medias/prd-front-5673179-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTAzMjY4fGltYWdlL2pwZWd8aDg2L2hiOC8xNDc4NjE4NDQ3ODc1MC9wcmQtZnJvbnQtNTY3MzE3OS0xXzYwMHg2MDB8ZDYwYTA0MGVmMzg0YWQ1ODU1YmNlMThjMmM4NzM3Njg2M2U5NzE0NjAwOGNmZTMzZTBlYTk5YjUwZmU1OTI5OQ 9.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder

550g

9
.
99

Prijs per kg € 18,16

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

De krachtige formule van Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder verwijdert vlekken en geurtjes, en voorkomt kleuroverdracht.

Vanish is expert in vlekverwijdering, in wit maken en in het onderhoud van kleding en tapijten. Of je nu vaalwit wilt ophelderen, ingedrongen geurtjes wilt aanpakken of hardnekkige vlekken wilt verwijderen, bij Vanish vind je altijd de juiste oplossing voor je was.

Vanish Oxi Action Wasbooster Poeder:
• Verwijdert vlekken zelfs bij lage temperaturen
• Voorkomt kleuroverdracht
• Verwijdert geuren
• Biedt een perfecte hygiëne

EAN code:8720065006930

Functionele Naam
Oxi Action Wasbooster

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P264: Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P301+P312: Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

H-Zinnen
H315: Veroorzaakt huidirritatie. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Product omschrijving
Vanish Oxi Action Waasbooster 550g 550 gram

Inhoud (Netto)
550 g

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

.

Belangrijk

Samenstelling

Samenstelling (voor informatie over de ingrediënten: www.rbeuroinfo.com): 30%: Zuurstofbleekmiddelen ; 5%: Anionogene oppervlakteactieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Zeolieten, Enzymen, Parfum

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

LGEBRUIKSADVIES: ✔ Volg altijd de wasinstructies op het label van het kledingstuk of de stof. ✔ Test op een verborgen gedeelte van de stof om de kleurvastheid te controleren. Spoel en laat drogen. ✔ Voor de beste resultaten moet de procedure mogelijk worden herhaald. ✘ Niet gebruiken op kledingstukken of tapijten van wol, zijde of leder. ✘ Niet gebruiken op afgewerkte of gelakte oppervlakken - bv. hout, metalen enz. ✘ Stoffen met metalen bevestigingsmiddelen of met vlambestendige afwerking niet laten weken. ✘ Voorbehandelde/doorweekte kledingstukken niet blootstellen aan rechtstreekse warmte of zonlicht alvorens te wassen. ✘ Het product in de doos niet vervuilen. ✘ Eenmaal gemengd, de oplossing niet in een afgesloten container achterlaten. De oplossing kan zuurstof blijven afgeven wat ertoe kan leiden dat de druk stijgt en de container begint te lekken. VOORBEHANDELEN Schep 10g poeder en voeg water (40°C) toe tot het poeder volledig bedekt is. Roer gedurende 30''. Breng het mengsel aan op de vlek gedurende max 5 min. Indien nodig, wrijf de vlek in. Maak het schepje schoon en droog het alvorens u het terug in de doos legt. Na het voorbehandelen, wassen zoals gewoonlijk.
WEKEN Voeg één schepje toe aan 4L (40°C) water. Voor witte was 6h max. Voor gekleurde was 1h max. Na het weken, wassen zoals gewoonlijk of grondig spoelen. Voor de beste resultaten bij vlekken: inwrijven voor het spoelen. 1 schepje = 60g WASSEN VOEG ÉÉN SCHEPJE TOE BIJ ELKE WASBEURT Voor het verwijderen van vlekken en het voorkomen van kleuroverdracht, zelfs bij 30°C. Voeg toe aan uw wasmiddel in het wasmiddelvak: • Voor hardnekkige en ingedroogde vlekken x1 schepje • Voor normale vlekken x½ schepje.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Sluit het deksel na elk gebruik en bewaar Vanish in een koude, droge ruimte.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews