background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Steradent Triple Action Plus Bruistabletten 30 stuks 17143 17143 Steradent /medias/prd-front-17143-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTIzODl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZDkvaGM1LzE1NTk1ODY1ODMzNTAyL3ByZC1mcm9udC0xNzE0My0xXzYwMHg2MDB8ZGY1Zjk4MDEzZDRmZjZkZDdmZDE4M2QxNzk0ZDBjZGZmN2E3MzczYmJjYTU0NGZhMGQ0NThiM2VmNjBjOWFmYQ 1.79 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Steradent Triple Action Plus Bruistabletten

30 stuks

1
.
79

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

De krachtige, hygiënische Steradent Triple Action Plus Bruistabletten zijn ideaal voor tandprotheses. De formule met actieve zuurstof verwijdert grondig alle etensresten, bacteriën en kalkaanslag, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

De samenstelling van Steradent vormt als het ware een dun beschermend schild dat de opbouw van bacteriën tot wel 12 uur voorkomt.

De tabletten zijn geschikt voor volledige en gedeeltelijke protheses. De speciale formule vormt geen risico voor de metalen onderdelen en veroorzaakt geen corrosie.

De voordelen van de Steradent Triple Action Plus Bruistabletten:
• Doden 99.9% van de bacteriën
• Diepe reining in slechts 3 minuten
• Verwijderen tandplak en aanslag
• Verwijderen 50% meer tandplak dan een traditionele poetsbeurt
• De formule activeert duizenden microbellen die ervoor zorgen dat de actieve zuurstof alle delen van de gebitsprothese bereikt

EAN code:3059946316376,8714100617007

Functionele Naam
Tabletten

Specificatie van de inhoud
30 tabletten

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P264: P264:Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P301+P312: P301+P312:Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
EUH208: EUH208:Bevat Potassium Persulfate. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: H315:Veroorzaakt huidirritatie. H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Steradent Tabletten 30 st. Koker

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
30 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Doodt 99,9% van de bacteriën Verwijdert tandplaque en aanslag

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Buiten bereik van houden kinderen en ouderen die zorg nodig hebben.

Gebruikersbeperkingen

Schadelijk bij inslikken. NA INSLIKKEN: bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Deze verpakking ter beschikking houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.

Samenstelling

ingrediënten: Sodium Bicarbonate, Potassium Caroate, Citric Acid, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Sulfate, Sodium Carbonate, PEG-150, Malic Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, PEG-90, Aroma, TAED, CI 28440, CI 42090

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing: 1. Spoel de gebitsprothese af. Leg een tablet en uw prothese in een glas. De tube goed afsluiten na gebruik. 2. Vul met warm water totdat de gebitsprothese onder staat en laat 3 minuten inweken. GEBRUIK GEEN KOKEND WATER DIRECT UIT DE WATERKOKER, OMDAT DIT DE GEBITSPROTHESE BESCHADIGT. 3. Poets en spoel de gebitsprothese met water voor het dragen. 4. Gooi na gebruik de oplossing weg.WAARSCHUWING: Buiten het bereik van kinderen en zorgbehoevende ouderen houden. Enkel geschikt voor het weken van gebitsprothesen. Niet innemen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een koele en droge plaats bewaren.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited

Communicatieadres

Dansom Lane, Hull HU8 7DS UK

Contact type

Licentiehouder

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews