background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen 400ml 422268 422268 Roxasect /medias/prd-front-422268-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDgyMzh8aW1hZ2UvanBlZ3xoNTcvaDkyLzE0MjY0NzgxNjY4MzgyL3ByZC1mcm9udC00MjIyNjgtMV82MDB4NjAwfDdjNTgwMWRiZDAzNmIzZGJiYjIzZWJhYzExODc2MTc3MTgxNmEwNzYyZDNkY2Y1Y2YzYzIxZGU0ZDQ0MGFiN2M 5.0 1 10.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen

400ml

10
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Mieren: waar komen ze vandaan en hoe kom je er vanaf?

Product Informatie

Product Informatie

Roxasect tegen Kruipende Insecten en Wespen bestrijdt mieren, vlooien, kakkerlakken en wespen snel, langdurig en effectief. De stoffen verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het insect, waardoor het insect doodgaat.

Ben jij helemaal klaar met al dat ongedierte in je huis? Met Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen pak je deze beestjes effectief aan.

De werkzame stoffen permethrin en tetramethrin in deze spuitbus verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het insect, waardoor het insect doodgaat.

Voordelen van Roxasect Spuitbus tegen kruipende insecten en wespen:

  • Snel en effectief

  • Langdurige werking van 4 tot 6 weken


Tips om kruipende insecten en wespen te voorkomen:
  • Plaats horren in ramen en bij de achterdeur

  • Houd prullenbakken dicht en verschoon ze regelmatig

  • Houd je aanrecht, tafels en vloeren schoon en ruim voedselresten op of dek ze af

  • Stofzuig alle kamers regelmatig. Stofzuig ook op plekken waar je niet vaak loopt om vlooien op te zuigen

  • Houd ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten


Gebruiksaanwijzing:
Je kunt de spuitbus op twee manieren gebruiken:
1. Met een slangetje voor doelgerichte bestrijding
2. Met de spuitdop voor grotere oppervlaktes.

Wil je vlooien, vlooienlarven en kakkerlakken bestrijden? Ga dan eerst de te behandelen plek grondig stofzuigen. Richt het slangetje op de te behandelen plek, bijvoorbeeld tussen naden en kieren, en breng een hoeveelheid aan tot plek zichtbaar vochtig is. Spuit daarna op een afstand van ongeveer 20cm zonder slangetje gelijkmatig en met een zwaaiende beweging over het te behandelen oppervlak.

Wil je wespen bestrijden? Spuit vooral de nestingangen en het binnenste van het nest langdurig in. Het beste kun je dit ‘s avonds doen, als de wespen zich in hun nest bevinden.

Samenstelling:
De werkzame stoffen zijn permethrin en tetramethrin.

EAN code:8711744032661,8711744024789

Functionele Naam
Insecticide

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1950

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-Zinnen
EUH208: Bevat permethrin (ISO), m-phenoxybenzyl 3-(2,2-dichlorovinyl)-2,2- dimethylcyclopropanecarboxylate. Kan een allergische reactie veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Roxasect insecticide tegen Kruipende Insecten en Wespen spuitbus 400 ml

Inhoud (Netto)
400 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: Aard van het preparaat: Aerosol spuitbus. Werkzame stoffen: Permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Voor gebruik van de spuitlans eerst de witte dop verwijderen, vervolgens de rode dop met spuitlans plaatsen. Kruipende insecten (zoals kakkerlakken). Houdt of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoon maken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren). Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Dit kan door de meegeleverde spuitlans zo ver mogelijk in de invliegopening van het nest te steken. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans, dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is. Voor behandeling van een wespennest de bodem onder het nest afdekken. Dit gebruikte afdekmateriaal én zo mogelijk het behandelde nest afvoeren met het restafval. Het wordt aangeraden een professioneel bestrijder te consulteren in geval van grote of moeilijk te bereiken of te verwijderen nesten. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren. GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews