background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Muggenstekker Navulling 30ml 3183510 3183510 Roxasect /medias/prd-front-3183510-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzA0MzB8aW1hZ2UvanBlZ3xoYzMvaGRkLzE0NDY5NzU5ODkzNTM0L3ByZC1mcm9udC0zMTgzNTEwLTFfNjAweDYwMHwyMzFmYjk5NjdhZWEzOThjZTNiODcyNDk3OWQ2MDIxNWQ3YzA5OGE0YTI4ZGRjM2U4MDA1YzczZjAzZTEyYjE4 4.3333 6 8.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Muggenstekker Navulling

30ml

8
.
49

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Muggen: zo blijven ze van je af!

Je verdediging tegen muggen en muggenbeten

Product Informatie

Product Informatie

De Roxasect Muggenstekker Navulling bestrijdt muggen effectief en zorgt voor een goede nachtrust zonder gezoem en steken. De stekker verspreidt de hele nacht een citronellageur die muggen uit je kamer houdt ook als je ramen open staan!

Ben jij helemaal klaar met al die muggen die met hun gezoem en muggensteken je kostbare nachtrust verstoren? De Roxasect Muggenstekker navulling biedt uitkomst door muggen effectief en langdurig te bestrijden.

De Muggenstekker beschermt je tegen de overlast van muggen in woonruimtes. Je kunt zelfs slapen met de ramen open, want de muggen komen niet meer binnen omdat de actieve stof een sterk afwerende werking heeft. Je kunt dus weer heerlijk genieten van je nachtrust.

De voordelen van de Roxasect Muggenstekker:

  • Bestrijdt muggen effectief, zelfs met je ramen open

  • Langdurige werking tot 36 dagen per flesje

  • Bewezen effectief

  • Ook handig om mee te nemen op vakantie


Muggen houden van warmte en vocht en zijn dus vooral in de zomer en nazomer actief, met name tegen de schemering. Het zijn alleen de vrouwtjes die mensen steken. De muggenwijfjes hebben bloed nodig voor het rijpen van de eitjes.

Gebruiksaanwijzing:
Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vastzit.
Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar

Samenstelling:
Prallethrin (6,7 g/L (0,87% ww).

EAN code:8711744034849

Functionele Naam
Anti-mug Stekker Navulflacon

Specificatie van de inhoud
st

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-3082

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen P273: Voorkom lozing in het milieu P301: NA INSLIKKEN: P331: GEEN braken opwekken P391: Gelekte/ gemorste stof opruimen P405: Achter slot P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Roxasect Anti-mug Stekker Navulflacon 30ml

Inhoud (Netto)
1 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Controleer vooraf of het juiste voltage (230V) aanwezig is -Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit - Plaats de stekker in het stopcontact - De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden - De stekker moet met de schakelaar aan-en uitgezet worden. De aanbeveling is om 2 uur voor het slapen gaan de stekker al aan te zetten. Overdag de stekker uitzetten - De stekker niet met natte handen of metalen voorwerpen aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal - De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m3 - Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar. Samenstelling;Prallethrin (6,7 g/L (0,87% ww). Inhoud;1x stekker en 1x flesje 360 uur / 30 m2. Samenstelling;werkzame stof is Prallethrin

Samenstelling

Werkzame stof: Prallethrin (6.4 g/L (0.87% ww)). Overige stoffen: Koolwaterstoffen, C11-C14, n-alkanen, isoalkanen, cyclische verbindingen, <2% aromatische verbindingen.

Richtlijnen

Biocide Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING (B): Controleer vooraf of het juiste voltage (230 V) aanwezig is. Verwijder de draaidop van het flesje en draai het flesje in zijn geheel in de stekker totdat het flesje vast zit. Plaats de stekker in het stopcontact. De stekker kan, indien gewenst, 90 graden gedraaid worden. De rode schakelaar dient zich echter altijd aan de bovenkant te bevinden. De stekker moet met de schakelaar aan- en uitgezet worden. Overdag de stekker uitzetten. De stekker niet met natte handen of metalen voorwerpen aanraken en niet bedekken met een natte doek of ander materiaal. De stekker werkt in een ruimte van ongeveer 30m³. Niet gebruiken in slaapkamers van kinderen jonger dan 2 jaar.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews