Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Mottenballen 20 stuks - Motten 3195375 3195375 Roxasect /medias/prd-front-3195375-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8OTIyNDF8aW1hZ2UvanBlZ3xoNDUvaDA3LzEwMzMwNjA1NDIwNTc0L3ByZC1mcm9udC0zMTk1Mzc1LTFfNjAweDYwMHw1ODYzNmUwOTdiYTFiZjkzYjA2ZGUwOTkwZGMxMzgzZjkxYmMwNTI4MDYwNWIyZGE2YWU3MjQwNTU5N2E5NDg1 4.3333 3 5.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Mottenballen

20 stuks - Motten

5
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Roxasect Mottenballen beschermt je kleding in de kledingkast maximaal drie maanden tegen motten en mottenlarven. Door verdamping van de actieve stof, dat op het zenuwstelsel werkt, gaat de mot dood.

Gebruik Roxasect Mottenballen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Ben jij helemaal klaar met al die motten in je kledingkasten en die gaatjes in jouw mooie kleding? Roxasect Mottenballen houden jouw kledingkasten en kledingzakken drie maanden mottenvrij.

Waarom zijn motten schadelijk voor je kleding?
Mottenwijfjes leggen vijftig à honderd eitjes, vaak op donkere plaatsen zoals in de vouwen van kleding. Deze eitjes zijn na zeven tot tien dagen larven geworden die vier tot tien maanden in dit stadium blijven leven. De larven richten de meeste schade aan, want ze voeden zich met natuurlijke materialen zoals wol, bont, zijde of katoen.

Na deze periode worden larven poppen die na twee tot zes weken uitkomen tot motten. Overigens zijn motten geen echte vliegers. Ze gebruiken hun vleugels alleen als dit echt noodzakelijk is.

Schade door motten komt vooral voor bij kleding die gedurende langere tijd niet wordt gedragen, bijvoorbeeld zomerkleding die gedurende de winter wordt opgeborgen. De aantasting vindt altijd plaats op donkere, rustige plekken. Mottenlarven houden niet van licht en zullen veel gedragen kleding dus mijden. Voordat de kleding wordt opgeborgen, is het belangrijk deze goed te wassen, te stomen of te luchten.

De voordelen van Roxasect Mottenballen:
• Bestrijdt motten en mottenlarven
• Langdurige werking: 3 maanden
• De mottenballen hebben geen penetrante geur
• Per stuk verpakt
• Ook te gebruiken in kledingzakken

Hoe gebruik je Roxasect Mottenballen?
Het witte zakje om de mottenballen niet verwijderen. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca 1m3. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten.

Werkzame stof: Transfluthrin 0.05%

EAN code:8711744036942

Functionele Naam
Mottenballen

Specificatie van de inhoud
st

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN code
3077

P-zinnen
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen. P273: P273:Voorkom lozing in het milieu. P391: P391:Gelekte/gemorste stof opruimen. P501: P501:De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H2.1-zinnen
2.1-H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

H2.2-zinnen
H410: H410:Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Roxasect Mottenballen 20 stuks

Commerciële Benaming
Roxasect Mottenballen 20 stuks

Inhoud (Netto)
20 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene verme

Het witte zakje om de mottenballen niet verwijderen. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca 1m3. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten.Werkzame stof;Transfluthrin 0.05%

Samenstelling

Werkzame stof: Transfluthrin 0.05%.

Richtlijnen

Biocide Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING (B): Roxasect Mottenballen beschermt kleding in de kledingkast maximaal 3 maanden tegen motten en mottenlarven. De aanbevolen dosering is 6 mottenballen per 1m³. Het maximum aantal mottenballendat gelijktijdig zonder risico's voor het milieu in een uishouden kan worden gebruikt is 10. het witte zakje om de mottenballen niet verwijderen. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca 1m³. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten. LET OP: de mottenballen hebben geen penetrante geur en behouden hun oorspronkelijke vorm. De mottenballen na 3 maanden vervangen. Yoegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kleermotten en kleermottenlarven in kleerkast. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-prosessioneel gebruik.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia BV

Communicatieadres

Postbus 171, 1110 BC Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews