background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Roxasect Mottenballen 20 stuks 3195375 3195375 Roxasect /medias/prd-front-3195375-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NjY4OTd8aW1hZ2UvanBlZ3xoNDEvaDFiLzE0MjY2MDEwMDc1MTY2L3ByZC1mcm9udC0zMTk1Mzc1LTFfNjAweDYwMHwyNWQ0MGU2ZWEwNTI4MzBhNzk3ZjNjZGQwNzg5NmM2NmEyNzVlYThlMDYzMmE4ZmVjZjBlYmQ4Njg0YWNlMzg4 4.3333 3 7.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Roxasect Mottenballen

20 stuks

7
.
49

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

De Roxasect Mottenballen beschermen je kleding in je kledingkast 3 maanden tegen motten en mottenlarven. Door de verdamping van de actieve stof, dat op het zenuwstelsel werkt, gaat de mot dood.

Ben jij helemaal klaar met al die motten in je kledingkasten die gaatjes veroorzaken in jouw mooie kleding? De Roxasect Mottenballen houden je kledingkasten en kledingzakken drie maanden mottenvrij.

De voordelen van Roxasect Mottenballen:

  • Bestrijdt motten en mottenlarven

  • Langdurige werking tot wel 3 maanden

  • De mottenballen hebben geen penetrante geur

  • De ballen zijn per stuk verpakt

  • Je kunt de ballen ook gebruiken in kledingzakken


Mottenwijfjes leggen 50 à 100 eitjes, vaak op donkere plaatsen zoals in de vouwen van kleding. Deze eitjes zijn na 7 tot 10 dagen larven geworden die 4 tot 10 maanden in dit stadium blijven leven. De larven richten de meeste schade aan, want ze voeden zich met natuurlijke materialen zoals wol, bont, zijde of katoen. Na deze periode worden de larven poppen die na 2 tot 6 weken uitkomen tot motten.

Overigens zijn motten geen echte vliegers. Ze gebruiken hun vleugels alleen als dit echt noodzakelijk is.

Schade door motten komt vooral voor bij kleding die gedurende langere tijd niet wordt gedragen, bijvoorbeeld zomerkleding die gedurende de winter wordt opgeborgen. De aantasting vindt altijd plaats op donkere, rustige plekken. Mottenlarven houden niet van licht en zullen veel gedragen kleding dus mijden. Voordat de kleding wordt opgeborgen, is het zaak deze goed te wassen, te stomen of te luchten.

Gebruiksaanwijzing:
  • Het witte zakje om de mottenballen niet verwijderen.

  • Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast.

  • Zes mottenballen geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ongeveer 1m3.

  • Zorg ervoor dat je kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten.


Werkzame stof:
Transfluthrin 0.05%

EAN code:8711744036942

Functionele Naam
Mottenballen

Specificatie van de inhoud
st

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-3077

P-zinnen
P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen. P273: P273:Voorkom lozing in het milieu. P391: P391:Gelekte/gemorste stof opruimen. P501: P501:De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-Zinnen
H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: H410:Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Roxasect Mottenballen 20 stuks

Inhoud (Netto)
20 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Het witte zakje om de mottenballen niet verwijderen. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca 1m3. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten.Werkzame stof;Transfluthrin 0.05%

Samenstelling

Werkzame stof: Transfluthrin 0.05%.

Richtlijnen

Biocide Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING (B): Roxasect Mottenballen beschermt kleding in de kledingkast maximaal 3 maanden tegen motten en mottenlarven. De aanbevolen dosering is 6 mottenballen per 1m³. Het maximum aantal mottenballendat gelijktijdig zonder risico's voor het milieu in een uishouden kan worden gebruikt is 10. het witte zakje om de mottenballen niet verwijderen. Leg de mottenballen verspreid in de kledingkast. Zes mottenballen geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten in een ruimte van ca 1m³. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten. LET OP: de mottenballen hebben geen penetrante geur en behouden hun oorspronkelijke vorm. De mottenballen na 3 maanden vervangen. Yoegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kleermotten en kleermottenlarven in kleerkast. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-prosessioneel gebruik.

Contactinformatie

Contactnaam

SmarTec Solutions Ltd.

Communicatieadres

Suite F, Block A, Dolphin Court, Embassy Way, Taʼ Xbiex XBX 1071, Malta

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews