false
  1. Home
  2. Maak kans op 1 van de 75 minivakanties t.w.v. 350 euro!

Maak kans op 1 van de 75 minivakanties t.w.v. 350 euro!

headerquiz-2018-32-nutrilonb.jpg

Wil jij een minivakantie t.w.v. 350 euro winnen?

Bij aankoop van 1 pak Nutrilon Opvolgmelk 2 t/m 6* in de winkel of online maak je kans op 1 van de 75 minivakanties t.w.v. 350 euro!  
Een groene omgeving geeft energie, kleurt onze gezondheid en maakt gelukkiger. Daarom ligt elk vakantiepark van Landal GreenParks midden in de natuur. Een plek waar u verhalen vindt die u bijblijven. Verhalen over onverwachte ontmoetingen die uw vakantie kleur geven. Even echt tijd voor elkaar en onbezorgd genieten met uw baby. Bij Landal GreenParks doen wij er alles aan om u te laten genieten. Ga met de kinderwagen de natuur in, maak kennis met dieren in de kinderboerderij en ontspan zelf in de wellness.
 

Bekijk de deelnemende actieproducten »

 

Jouw actiecode

Koop je jouw Nutrilon product in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Nutrilon product online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij 1 van de 75 minivakanties t.w.v. 350 euro! 
De actie loopt van 6 augustus t/m 9 september 2018. Je kunt jouw activatiecode t/m 16 september 2018 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 8 oktober 2018 contact opgenomen.   
 

  1. Home
  2. Maak kans op 1 van de 75 minivakanties t.w.v. 350 euro!
Kruidvat logo
back to top