background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat WC Tabs 16 stuks 86418 86418 Kruidvat /medias/prd-front-86418-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODgxNDV8aW1hZ2UvanBlZ3xoZWIvaGE5LzE1Nzg4OTk4MjYyODE0L3ByZC1mcm9udC04NjQxOC0xXzYwMHg2MDB8YjJlMWVmZTZmYThkNmQzZWVlYWM3MWU5YzUwZGVjYjQzZTllMjlmMWNmMDMxOTRkMmRhOWY1YzAwMzdmYWM3Zg 5.0 6 3.59 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat WC Tabs

16 stuks

3
.
59

Prijs per kg € 8,98

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Laat de Kruidvat WC Tabs je toilet hygiënisch zuiveren en krachtig ontkalken.

Kruidvat WC Tabs reinigen doeltreffend, zelfs waar je borstel niet bijkomt:
• Ze verwijderen hardnekkig vuil, kalkaanslag en onzuiverheden:
• Kruidvat WC Tabs zorgen voor een perfecte hygiëne:
• Ze voorkomen een onaangename geur.

EAN code:8719179530004,8711555257741

Functionele Naam
WC tabs 16x25gr 7x1

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-1759

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P314: Bij onwel voelen een arts raadplegen

H-Zinnen
EUH208: Bevat (naam van de sensibiliserende stof). Kan een allergische reactie veroorzaken. H290: Kan bijtend zijn voor metalen. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Product omschrijving
Kruidvat WC tabs 16x25gr

Inhoud (Netto)
16 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Waarschuwing: Kan bijtend zijn voor metalen. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een arts raadplegen. Bevat EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL. Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Niet samen met chloorhoudende reinigingsmiddelen gebruiken. Gekleurd spatwater op de vloer of op voorwerpen onmiddellijk verwijderen. Na gebruik handen wassen.

Samenstelling

Samenstelling: Anionogene oppervlakteactieve stoffen, zuurstofbleekmiddelen, parfums (LIMONENE). Minder dan 5%.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Verwijder de folie en leg de tab rechtstreeks in de toiletpot, spoelbak of urinoir-afvoer op een plek die het spoelmechanisme niet aantast. Laat 30 minuten inwerken en spoel vervolgens door. In geval van hardnekkige verontreiniging 1 tab een nacht laten inwerken en spoel vervolgens door. indien nodig de behandeling herhalen. Gebruik 1 keer per week voor een blijvend schoon toilet.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Koel en droog bewaren. Niet in combinatie met andere producten gebruiken.

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

nl{www.kruidvat.nl (+31)(0)318 798000
www.kruidvat.be (+32)(0)33 03

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews