background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Power WC Reiniger 750ml 2271865 2271865 Kruidvat /medias/prd-front-2271865-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTc4ODd8aW1hZ2UvanBlZ3xoOWYvaDFiLzExNzgwODcwNTA0NDc4L3ByZC1mcm9udC0yMjcxODY1LTFfNjAweDYwMHw4Yzk1ZTZiMmQ5NmJkZWFjOTBmYTk5MjZjMjJkNzgxOWViYWM0MDU4ZTY1YThlNjQ4NjdjMmVkNDk2YzQ1ZmVl 4.5 10 0.95 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Power WC Reiniger

750ml

0
.
95

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Verwijder hardnekkig kalkaanslag met de Kruidvat Power WC Reiniger. De reiniger zorgt ook voor perfecte hygiëne en hij verfrist je toilet.

Kruidvat Power WC Reiniger ontkalkt en ontgeurt de wc-pot en de randen van je wc. De wc reiniger is gemakkelijk aan te brengen.

EAN code:8717333531799

Houdbaarheid Na Opening
722

Functionele Naam
750ml Kruidvat toiletreiniger power

Variant
Power

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-1789

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P234: Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren P261: Inademing van stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ spuitnevel vermijden P271: Allen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken P273: Voorkom lozing in het milieu P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P301_P330_P331: NA INSLIKKEN: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken P303_P361_P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/ afdouchen P305_P351_P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P390: Gelekte/ gemorste stof opnemen om materiële schade te vermijden P405: Achter slot P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
H290: Kan bijtend zijn voor metalen. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Inhoud (Netto)
750 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

750ml Kruidvat toiletreiniger power

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Less then5% nonionic surfactants
perfume

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Gevaar. Bevat HYDROCHLORIC ACID. Kan bijtend zijn voor metalen.Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.Buiten het bereik van kinderen houden.Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren.Inademing van rook vermijden.Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Voorkom lozing in het milieu.NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken.BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen.

Doseringrestrictie

undiluted on surface

Toedieningsvorm

Liquid

Richtlijnen

CLP Regulation
Detergent Regulation

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Druk op de twee gemarkeerde delen van de dop om te openen. Breng het product aan op de wanden en onder de randen van de wc-pot. Laat 15 minuten inwerken. Borstelen en doorspoelen. Herhaal deze actie 2 tot 3 keer per week. Bij hardnekkige kalkaanslag, de dosis verhogen en een hele nacht laten inwerken. Sluit de dop na elk gebruik. Zonder gevaar voor septische putten bij normale gebruiksomstandigheden. Niet op metalen oppervlakken gebruiken.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Gelekte/gemorste stof opnemen om materiële schade te vermijden.Achter slot bewaren.Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving inzake afvalverwerking voor huishoudelijk afval.

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17 3927 DA Renswoude

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.nl www.kruidvat.be

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews