background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Original Reinigingstabletten 30 stuks 1138222 1138222 Kruidvat /medias/prd-front-1138222-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTcyMzJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoOGIvaGZhLzE2MDIwODA3NTE2MTkwL3ByZC1mcm9udC0xMTM4MjIyLTFfNjAweDYwMHwzMDhjMWY1ZGNkYTA2OTQxNDYzMDIwY2QyNzUzMDhhOTAyMDQzMzhhYTBhYTQ2ODE5ODU1MjIyMWFiOTg2NmI4 4.8 5 0.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Original Reinigingstabletten

30 stuks

0
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Reinig en verfris je kunstgebit en gebitprothese intensief binnen drie minuten met de Kruidvat Original Reinigingstabletten.

Kruidvat Original Reinigingstabletten zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Hoe gebruik je Kruidvat Original Reinigingstabletten?
Spoel je gebit af en leg het in een glas dat tot de helft gevuld is met warm water (max. 50 graden). Voeg één reinigingstablet toe. De bruisende werking zorgt binnen enkele minuten voor een schoon en fris kunstgebit. Borstel je kunstgebit zachtjes en spoel het grondig na. Bij hardnekkige vlekken of rookaanslag laat je je gebit een langere tijd in de reiniger staan.

EAN code:8717333726270,8717333237035

Functionele Naam
Reinigingstabletten

Specificatie van de inhoud
stuks

Volledige Omschrijving
Kruidvat Gebitsbruistabletten normaal

Inhoud (Netto)
30 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Waarschuwing: Niet voor oraal gebruik. Gevaar: Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen.

Samenstelling

Ingrediënten > 30%: Zuurstofbleekmiddelen,< 5%: Anionogene oppervlakteactieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen,Limonene,BEVAT: PENTAKALIUM-BIS (PEROXYMONOSULFAAT) BIS (SULFAAT); DINATRIUMCARBONAAT, VERBINDING MET WATERSTOFPEROXIDE (2:3); NATRIUMDODECYLSULFAAT.

Toedieningsvorm

reinigingstablet voor kunstgebitten

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Voor dagelijks gebruik.
Spoel het kunstgebit af en leg het in een glas of kunstgebitbakje dat tot de helft gevuld is met warm water (max 50°C). Voeg 1 tablet toe en laat enkele minuten staan. De bruisende werking zorgt voor een schoon en fris kunstgebit. Borstel het kunstgebit zachtjes en spoel grondig na.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Koele en droge en goed geventileerde plaats (kleiner dan 35 °C). Vrijhouden van reducerende stoffen.

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17
3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

nl{www.kruidvat.nl + www.kruidvat.be + +31(0)318798000 + +32(0)3303013

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews