GRATIS verzending op ALLES!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

Kruidvat Mottenballen

20 stuks
4
.
09

Kruidvat Mottenballen

20 stuks

4
.
09
Op voorraad Bestel gemakkelijk online.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro

Bestelling gratis afhalen in meer dan 850 winkels

Gratis retourneren
Meer informatie

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Productinformatie

Productinformatie

Plaats de geurloze Kruidvat Mottenballen in je kast en bescherm je kleding 3 maanden tegen motten en mottenlarven. Gebruik Kruidvat Mottenballen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Kruidvat Mottenballen voor in de kledingkast. Beschermt kleding in de kledingkast gedurende minimaal 3 maanden tegen motten en mottenlarven. De aanbevolen dosering is 6 tabletten per 1 m3. Het maximum aantal tabletten dat gelijktijdig zonder risico's voor het milieu in een huishouden kan worden gebruikt is 10. Gebruiksaanwijzing:
Haal de tabletten uit de verpakking (het witte zakje niet verwijderen) en leg ze verspreid in de kledingkast. Zes tabletten geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten en mottenlarven in een ruimte van circa 1 m3. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten. Na gebruik de tabletten afgeven bij klein chemisch afval. LET OP: De tabletten zijn per stuk verpakt. Ze zijn geurloos en behouden hun oorspronkelijke vorm. De tabletten na 3 maanden vervangen.

Werkzame stoffen:
Transfluthrin 0.05%

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kleermotten en kleermottenlarven in kledingkasten. De dosering zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Gevarenaanduidingen:
Zeer giftig voor in het water levenden organsimen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Gelekte / gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Lees voor gebruik de verpakking. Na gebruik zorgvuldig handen wassen. Niet gebruiken op plaatsen die toegankelijk zijn voor kinderen en huisdieren. Niet gebruiken in kasten waar voedingsmiddelen bewaard worden. Op een veilige plek, buiten bereik van kinderen bewaren.

EAN code: 8717333889340

Lees meer

Lees minder

Bestel & bezorginformatie

Bestel & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment?
Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Wij kunnen jouw bestelling ook op een later moment bezorgen. Je kiest zelf het gewenste bezorgmoment.

Gratis thuisbezorgen OF gratis afhalen in een Kruidvat winkel
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.
Lees meer informatie over bezorgen


Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour.
Lees meer informatie over retourneren

Lees meer

Lees minder