background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Mottenballen 20 stuks 3425185 3425185 Kruidvat /medias/prd-front-3425185-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8OTMwOTV8aW1hZ2UvanBlZ3xoNWEvaDYxLzE0Nzc3Mjg1NjA3NDU0L3ByZC1mcm9udC0zNDI1MTg1LTFfNjAweDYwMHxjMWYwOGI2NDI1YTU2MmUxNDk3MDMyMzgxNTFiOTQ1ZWZlMDg5MjA0ZmVlY2ZkYWNiOGZhOTZkMDdjMjc0MDY1 5.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Mottenballen

20 stuks

5
.
49

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Plaats de geurloze Kruidvat Mottenballen in je kast en bescherm je kleding drie maanden tegen motten en mottenlarven. Gebruik Kruidvat Mottenballen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

De Kruidvat Mottenballen voor in de kledingkast beschermen je kleding minimaal 3 maanden tegen motten en mottenlarven. De aanbevolen dosering is 6 tabletten per 1 m3. Het maximum aantal tabletten dat gelijktijdig zonder risico's voor het milieu in een huishouden kan worden gebruikt is 10.

Hoe gebruik je de Kruidvat Mottenballen?
Haal de tabletten uit de verpakking (het witte zakje niet verwijderen) en leg ze verspreid in de kledingkast. Zes tabletten geven gedurende drie maanden bescherming tegen motten en mottenlarven in een ruimte van circa 1m3. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten. Na gebruik de tabletten afgeven bij klein chemisch afval.

Let op: de tabletten zijn per stuk verpakt. Ze zijn geurloos en behouden hun oorspronkelijke vorm. De tabletten na drie maanden vervangen.

Werkzame stoffen:
Transfluthrin 0.05%

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kleermotten en kleermottenlarven in kledingkasten. De dosering zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Gevarenaanduidingen:
Zeer giftig voor in het water levenden organsimen, met langdurige gevolgen. Voorkom lozing in het milieu. Gelekte / gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Veiligheidsaanbevelingen:
Lees voor gebruik de verpakking. Na gebruik zorgvuldig je handen wassen. Niet gebruiken op plaatsen die toegankelijk zijn voor kinderen en huisdieren. Niet gebruiken in kasten waar voedingsmiddelen bewaard worden. Op een veilige plek, buiten bereik van kinderen bewaren.

Toelatingsnummer:
14509 N

EAN code:8717333889340

Functionele Naam
Mottenballen

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN code
3077

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P264: Na het werken met dit product handen grondig wassen. P273: Voorkom lozing in het milieu. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

H-zinnen
H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Kruitvat mottenballen 20 st.

Inhoud (Netto)
20 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Gevarenaanduiding: Zeer giftig voor in het water levenden organismen, met langdurige gevolgen. Veiligheidsaanbevelingen: Lees voor gebruik de verpakking. Na gebruik zorgvuldig handen wassen. Niet gebruiken op plaatsen die toegankelijk zijn voor kinderen en huisdieren. Niet gebruiken in kasten waar voedingsmiddelen bewaard worden. Voorkom lozing in het milieu. Gelekte / gemorste stof opruimen. Inhoud afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Samenstelling

Aard van het preparaat: Damp ontwikkelend product. Werkzame stof: Transfluthrin 0,050%

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

De aanbevolen dosering is 6 tabletten per 1 m³. Het maximum aantal tabletten dat gelijktijdig zonder risico's voor het milieu in een huishouden kan worden gebruikt is 10.

A. Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kleermotten en kleermottenlarven in kledingkasten. De dosering zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

B. Gebruiksaanwijzing: Haal de tabletten uit de verpakking (het witte zakje niet verwijderen) en leg ze verspreid in de kledingkast. Zes tabletten geven gedurende 3 maanden bescherming tegen motten en mottenlarven in een ruimte van circa 1 m³. Zorg ervoor dat de kleding droog is en houd de kledingkast zoveel mogelijk gesloten. Na gebruik de tabletten afgeven bij klein chemisch afval.

LET OP: De tabletten zijn per stuk verpakt. Ze zijn geurloos en behouden hun oorspronkelijke vorm. De tabletten na 3 maanden vervangen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Op een veilige plek, buiten bereik van kinderen bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews