background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Insectenspray Tegen Vliegende Insecten 300ml 1094745 1094745 Kruidvat /medias/prd-front-1094745-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTk0NzZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoOWQvaGVlLzE0Nzc1NTg5NjM0MDc4L3ByZC1mcm9udC0xMDk0NzQ1LTFfNjAweDYwMHxmMGZiY2UzZThhMWU2YTgxODk5N2FjNGE2M2MwMDdkZWZlNzFiMTQ3ZmU1YjliMDM4MTc3ZTM0N2U4M2U4MDk4 3.8571 14 5.69 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Insectenspray Tegen Vliegende Insecten

300ml

5
.
69

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Fruitvliegjes: zo kom je er snel en gemakkelijk vanaf

Zo voorkom je fruitvliegjes in je huis!

Product Informatie

Product Informatie

Spray de Kruidvat Insectenspray Tegen Vliegende Insecten zodat je geen last hebt van vliegende insecten in je directe omgeving. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Hoe gebruik je Kruidvat Insectenspray Tegen Vliegende Insecten?
De spray doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. Sluit eerst deuren en ramen van de te behandelen ruimte. Dek voedingswaren, keukengerei, aquaria en vogelkooien goed af. Schakel aquariapompen uit.

Goed schudden voor gebruik. Spuit vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de richting van vier bovenhoeken. Spuit in totaal niet langer dan een seconde per 10 kubieke meter inhoud van de ruimte. Houd minstens 50 centimeter afstand van wanden en voorwerpen. Houd de ruimte na behandeling 10 minuten gesloten en lucht daarna grondig. Niet toepassen op huisdieren en planten.

Werkzame stoffen:
0,2 % Pyrethrinen en 1,0% Piperonylbutoxide

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van vliegende insecten in woon-, werk- en andere verblijfsruimten.

Gevarenaanduidingen:
Zeer licht ontvlambare aerosol. Giftig voor in water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat Pyrethrinen. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Na het werken met dit product handen grondig wassen.

Lege verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Toelatingsnummer:
12530N

EAN code:8717333233938

Functionele Naam
Kruidvat Spuitbus Vliegende insecten

Specificatie van de inhoud
ml

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1950

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden P260: Stof/ rook/ gas/ nevel/ damp/ spuitnevel niet inademen P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden P264: Na het werken met dit product ... grondig wassen P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product P271: Allen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Inhoud (Netto)
300 mg

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Kruidvat spuitbus tegen vliegende insecten is werkzaam tegen vliegende insecten zoals vliegen en motten. Sluit eerst deuren en ramen van de te behandelen ruimte. Voedingswaren, keukengerei, aquaria en vogelkooien goed afdekken, aquariapompen uitschakelen. Spuit vanaf het midden van de ruimte in de richting van de vierbovenhoeken. In totaal niet langer dan 1 seconde per 10 kubieke meter ruimte spuiten. Minstens 50 cm afstand houden van de wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden, daarna grondig luchten. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. Goed schudden voor gebruik. Werkzame stof;Piperonylbutoxide 1% en pyrethrinen 0,2%.

Samenstelling

Werkzame stoffen: Pyrethrinen 0,2% en Piperonylbutoxide 1,0%.
Toelatingsnummer: 12530N

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Tegen ongedierte

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Vorstvrij bewaren

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927 DA Renswoude

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews