background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat Groene-Aanslagreiniger 1000ml 3721299 3721299 Kruidvat /medias/prd-front-3721299-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NjM1MTN8aW1hZ2UvanBlZ3xoOWYvaGQ2LzEzODU0NTE4OTAyODE0L3ByZC1mcm9udC0zNzIxMjk5LTFfNjAweDYwMHxmYjI3YmI3NzFmMGQwYThlYzU2YWI5MDU5MWYyY2JhMTUwMjkyZDE5N2NlYjJkNDVkNzQ5MDhiYjQwZTY0ZTVj 4.5385 13 1.69 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat Groene-Aanslagreiniger

1000ml

1
.
69

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product  Informatie 

Product Informatie

Verwijder gemakkelijk algen en mos en voorkom nieuwe aanslag op tegels, glas, muren en houtwerk met Kruidvat Groene-Aanslagreiniger. Gebruik de Groene-Aanslagreiniger veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Hoe gebruik je de Kruidvat Groene-Aanslagreiniger?
Bestrijding van groene aanslag. Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 5% van dit middel (500 ml op 10 liter water). Niet naspoelen. Niet op planten spuiten of gieten. Niet toepassen als er regen wordt verwacht.
Opmerking: Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen. Vooraf ondergrond testen op bestendigheid. Houd huisdieren weg van de behandelde plekken, zolang deze nog vochtig zijn.

Werkzame stoffen:
Didecyldimethylammoniumchloride (CAS 7173-51-5). Gehalte: 45 g/l.

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van groene aanslag. Het behandelen van verharde oppervlakken naast watergangen is niet toegestaan. Dit middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen: Voorkomen moet worden dat de vloeistof het oppervlaktewater bereikt. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Gevaar:
Bevat: DIDECYLDIMONIUM CHLORIDE.
Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen, oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen en indien mogelijk blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval, overeenkomstig de lokale, regionale, nationale en/of internationale regelgeving.

Toelatingsnummer:
15465N

EAN code:8719179421166,8719179058522

Functionele Naam
Groene aanslag reiniger

Aanvullend Logo Op Product/Verpakking
Prullenbak met kruis

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-3082

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P273: Voorkom lozing in het milieu P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P305: BIJ CONTACT MET DE OGEN: P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P351: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
H315: Veroorzaakt huidirritatie. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Inhoud (Netto)
1000 mg

Etiket  Informatie 

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

verwijdert groene aanslag op tegels, glas en hout

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van groene aanslag. Het behandelen van verharde oppervlakken naast watergangen is niet toegestaan. Dit middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen: Voorkomen moet worden dat de vloeistof het oppervlaktewater bereikt. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of syntetische wasmiddelen. Vooraf testen op bestendigheid. Houd huisdieren weg van de behandelde plekken, zolang deze nog vochtig zijn

Doseringrestrictie

500 ml op 10 liter water (5%)

Samenstelling

Werkzame stoffen:
Didecyldimethylammoniumchloride. Gehalte: 45 g/l.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Bestrijding van groene aanslag. Spuiten, gieten, borstelen, of schrobben met een oplossing van 5% (500 ml op 10 liter water). Niet naspoelen. Niet op planten spuiten of gieten. Niet toepassen als er regen wordt verwacht. Vooraf ondergrond test op bestendigheid.

Contactinformatie

Contactnaam

Helichem BV

Communicatieadres

Kozakkenberg 5, NL-5951 DL Belfeld

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

(_31)(0)77 3590999

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel  Bezorginformatie 

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews 

Reviews