background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Kruidvat 50% Deet Anti-Insect Lotion 60ml 4367133 4367133 Kruidvat /medias/prd-front-4367133-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTY1NDZ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNzUvaDRjLzE1NzMyNzU5NjI1NzU4L3ByZC1mcm9udC00MzY3MTMzLTFfNjAweDYwMHxjZTQ3NjllMjkwMzgzYTNhYzc2Y2E0MzQ5ODY3OTRkNThlNTViMzljYWIyNjJiMzdmNTMwNjM0MDI2MDc2OWE1 3.125 8 4.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Kruidvat 50% Deet Anti-Insect Lotion

60ml

4
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Kruidvat 50% Deet Anti-Insect Lotion beschermt je gemiddeld 10 uur tegen de meest voorkomende muggensoorten in West-Europa. Gebruik Kruidvat Anti-Insect Lotion veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Kruidvat 50% Deet Anti-Insect Lotion beschermt gemiddeld 10 uur tegen steken van huismuggen en Anopheles muggen (drager van parasiet die malaria kan veroorzaken), 9 uur tegen Aedesmuggen (drager van gele koortsvirus) en 5 uur tegen tekenbeten (Ixodes). De beschermingstijd tegen sommige agressieve tropische tekensoorten kan korter zijn. Reizigers in het buitenland wordt aanbevolen om bij gebruik rekening te houden met de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR).

Hoe gebruik je Kruidvat 50% Deet Anti-Insect Lotion?
Het middel spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen. Verdeel het product gelijkmatig over je huid. Draag een lange broek en shirt met lange mouwen. Het product niet aanbrengen in de knieholten en de elleboogholten. Niet toepassen onder kleding.

Om je gezicht te beschermen tegen beten, eerst wat product in de handpalm aanbrengen en dan uitsmeren over je gezicht. Wanneer het product wordt gebruikt in combinatie met zonnebrandcrème, eerst de zonnebrandcrème aanbrengen en 30 minuten wachten voordat je het product aanbrengt.

Werkzame stoffen:
N,N-DIETHYL- M-TOLUAMIDE (DEET) 48.5 % W/W (CAS 134-62-3), ETHANOL 50.0 % W/W

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Gebruik als middel ter afwering van muggen en teken bij mensen. Gebruik van het product wordt niet geadviseerd voor kwetsbare groepen, zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Niet meer dan eenmaal per dag gebruiken. Uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Restricties en waarschuwingen:
Vermijd contact met ogen, slijmvliezen, neus, lippen en beschadigde huid. Vermijd contact tussen product en voedsel. Was de handen grondig met water en zeep voor het eten of drinken. Was de behandelde huid wanneer bescherming tegen muggen of teken niet langer nodig is of wanneer irritatie optreedt. Vermijd contact met kunststoffen, synthetische-/ lederen kleding en gelakte oppervlakken. Hergebruik de verpakking niet voor andere toepassingen.

Voorzorgsmaatregelen:
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Product niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.

Gevarenaanduidingen:
Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Toelatingsnummer:
NL-0012334-0000

EAN code:8719179267436

Leeftijdsindicatie vanaf
18 jaar

Leeftijdsindicatie tot
90 jaar

Houdbaarheid Na Opening
5 maanden

Functionele Naam
Anti-Insect Lotion

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

UN code
1170

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P260: Damp niet inademen. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P338: Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar verzamelplaats voor klein chemisch afval.

H-zinnen
H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H226: Ontvlambare vloeistof, categorie 2 H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Kruidvat Anti-Insect Lotion 50% Deet 60 milliliter

Inhoud (Netto)
60 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

beschermt gemiddeld 10 uur tegen steken van huismuggen en Anopheles muggen (drager van parasiet die malaria kan veroorzaken), 9 uur tegen Aedes muggen (drager van gele koortsvirus) en 5 uur tegen tekenbeten (Ixodes).

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Buiten het bereik van kinderen houden.

Doseringrestrictie

Niet meer dan eenmaal per dag gebruiken.

Gebruikersbeperkingen

Restricties en waarschuwingen: Vermijd contact met ogen, slijmvliezen, neus, lippen en beschadigde huid. Vermijd contact tussen product en voedsel. Was de handen grondig met water en zeep voor het eten en drinken. Was de behandelde huid wanneer bescherming tegen muggen of teken niet langer nodig is of wanneer irritatie optreedt. Vermijd contact met kunststoffen, synthetische/lederen kleding en gelakte oppervlakken. Hergebruik de verpakking niet voor andere toepassingen.

Samenstelling

Samenstelling: Actieve stof: N,N-DIETHYL-M-TOLUAMIDE (DEET) 48,5% W/W (CAS 134-62-3), ETHANOL 50,0% W/W (CAS 64-17-5).

Toedieningsvorm

spray

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing: Het middel spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen; verdeel het product gelijkmatig over de huid. Draag een lange broek en shirt met lange mouwen. Het product niet aanbrengen op plekken waar door buiging van gewrichten, veelvuldige buiging van de huid normaal is; dus bijv. niet aanbrengen in de knieholten en de elleboogholten. Niet toepassen onder kleding. Om het gezicht te beschermen tegen beten, eerst wat product in de handpalm aanbrengen en dan uitsmeren over het gezicht. Wanneer het product wordt gebruikt in combinatie met zonnebrandcrème, eerst de crème aanbrengen en 30 minuten wachten alvorens het product aan te brengen.

Contactinformatie

Contactnaam

Kruidvat Renswoude NL

Communicatieadres

Nijborg 17, 3927 Da Renswouden

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews