background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • KiKa

KiKa

KVNL_CRM_Goededoelen_Header_1097x208_KWF.png

Wissel nu jouw punten in voor een donatie aan KiKa!

  

Elk jaar krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. 75% van deze kinderen geneest, maar 1 op de 4 kinderen redt het niet. Dit moet en kan anders! Het doel van KiKa is om het genezingspercentage te verhogen naar 95%. Dit doet KiKa door middel van het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek naar kinderkanker. Onderzoek naar genezing maar ook naar minder pijn tijdens de behandelingen en een hogere kwaliteit van leven na de behandelingen.
 

Kruidvat helpt mee in de strijd tegen kinderkanker


Kruidvat steunt KiKa niet alleen. Samen met u als klant van Kruidvat brengt deze actie ons dichterbij ons doel: kinderen kankervrij. Jouw donatie van gespaarde punten is dan ook heel belangrijk voor nog meer onderzoek. Help mee aan een toekomst voor kinderen met kanker. Zodat zij weer gezond door het leven kunnen gaan.

Meer informatie: www.kika.nl 
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Kika. Kika is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Kika te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Ellen.jpg