background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • KiKa

KiKa 

2.png

Help mee in de strijd tegen kinderkanker !

 
Elk jaar krijgen ruim 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment redt 19% van deze kinderen het niet. Dat moet en dat kán beter. Help mee en doneer jouw punten aan Kika. Want ieder kind verdient een gezond en gelukkig leven.

Wissel jouw spaarpunten in

Door het inwisselen van jouw punten maak jij hét verschil voor kinderen met kanker. Je donatie is dan ook van levensbelang en helpt KiKa in haar missie: kinderen kankervrij. Met jouw donatie kan KiKa nog meer onderzoek naar kinderkanker doen. Help mee en doneer nu.

Over KiKa
Het doel van KiKa is om kinderkanker de wereld uit te helpen. Dit doet KiKa door het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek naar kinderkanker. En met succes. Dankzij KiKa is de levensverwachting van kinderen met kanker in de afgelopen 20 jaar gestegen van 72% naar 81%. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 100%.  


Meer informatie: www.kika.nl 
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Kika. Kika is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Kika te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Ellen.jpg