background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
HG Haarontstopper 450ml 4419402 4419402 HG /medias/prd-front-4419402-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTAxMzB8aW1hZ2UvanBlZ3xoZTMvaDhjLzE2MzQ2OTY4Nzg0OTI2L3ByZC1mcm9udC00NDE5NDAyLTFfNjAweDYwMHw5NDdkZDQ0ZDc2MTI4MmM1ZTg1MGQ4OWVmNTJmZmQ1MDQxNTQwOGI2N2E3NjY1OGNjZmY3N2NiMzJjOGNiN2Qy 4.5385 26 9.19 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

HG Haarontstopper

450ml

9
.
19

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

HG Haarontstopper lost verstoppingen op in de badkamerafvoer door haren, zeepresten, huidvetten en tandpasta. Het is geschikt voor de doucheput, de wasbak of het ligbad.

In de badkamer zijn haren dé veroorzaker van verstoppingen van zowel je wasbak, douche als bad. Dit wordt nog eens verergerd door zeepresten, huidvetten en tandpasta die de haren vasthouden. Deze ontstopper is versterkt met kaliumhydroxide en lost haren snel, effectief en volledig op, evenals alle materialen die ze tegenhouden.

Hoe gebruik je HG Haarontstopper?
Wanneer er water in de wasbak, douchebak of het bad staat, dit eerst zoveel mogelijk verwijderen. Giet vervolgens voorzichtig de gehele inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer en daarna voorzichtig de gehele inhoud van fles 2. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken en spoel tot slot na met een ruime hoeveelheid water.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

EAN code:8711577244712,8711577244798

Functionele Naam
Haarontstopper

GHS signaalwoord
Waarschuwing


UN Code-1760

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden P102: Buiten het bereik van kinderen houden P273: Voorkom lozing in het milieu P280: Draag beschermende handschoenen en oogbescherming. P301+P312: NA INSLIKKEN: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen P301+P330+P331: NA INSLIKKEN: De mond spoelen GEEN braken opwekken P303+P361+P353: BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken Huid met water afspoelen/ afdouchen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen P501: Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

H-Zinnen
EUH206: Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. H302: Schadelijk bij inslikken. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Inhoud (Netto)
1 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

bevat o.a.:
anionogene oppervlakteactieve stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Belangrijk

Samenstelling

bevat o.a.:
anionogene oppervlakteactieve stoffen, chloorbleekmiddelen < 5%

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Indien er water in de wasbak, douchebak of het bad staat, dit eerst zoveel mogelijk verwijderen. Giet vervolgens voorzichtig de gehele inhoud van fles 1 in de verstopte afvoer en daarna voorzichtig de gehele inhoud van fles 2. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken en spoel tot slot na met een ruime hoeveelheid water.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Flessen altijd koel, donker en rechtop bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

HG International b.v.

Communicatieadres

Damsluisweg 70,
1332 EJ Almere

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews