background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Huidbehandeling

Filter

Acties

Merken

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Huidtype

Soort

Voor wie

Type

55 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
55 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
55 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
55 product(en) gevonden
< 1 2 3 >

Huidbehandeling

Heb je problemen met je huid en ervaar je een droog gevoel? Of is je huid overgevoelig en heb je last van rode vlekken of jeuk? Een juiste huidbehandeling is van groot belang en moet goed afgestemd zijn op je eigen huidtype. Wij hebben allerlei verzorgingsproducten voor de ideale huidbehandeling voor je, zoals voor een droge huid of gevoelige huid. Ook vind je in ons aanbod producten voor een natuurlijke huidverzorging en specifieke gezichtsverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen.

Huidbehandeling bij een droge huid

Een van de kenmerken van een droge huid is dat er sprake is van een tekort aan talg of vet. Je huid voelt dan trekkerig en soms ook wat ruw aan. Kruidvat heeft verschillende producten beschikbaar met ingrediënten als glycerine, hyaluronzuur en manukahoning die vocht absorberen. Het laten intrekken van vocht in je huid is een prima huidbehandeling voor een droge huid. Verzorg je gezicht ook goed als je een droge huid hebt en rimpeltjes en lijntjes rond je ogen krijgt. Producten met olie zijn goed om je droge huid een extra boost te geven.

Huidbehandeling bij een gevoelige huid

Een gevoelige huid is vervelend, maar er is rekening mee te houden als je de juiste producten gebruikt. Als je een gevoelige huid hebt, reageer je sterker op specifieke stoffen. Kruidvat voorziet in een gevarieerd assortiment met producten voor je gevoelige huid, zoals dagcrèmes met een verzachtende en voedende werking en natuurlijke verzorgingsproducten.