background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Satisfyer

Filter

Soort

Prijs

Acties

Merken

Beoordeling

Assortiment

Maat en inhoud

12 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
12 product(en) gevonden
12 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
12 product(en) gevonden
Of het nu om soloseks of seks met je partner gaat, de Satisfyer is een regelrechte hit. Voor veel dames is deze luchtdrukvibrator een revolutionaire manier om hun behoeftes te bevredigen. De sensationele zuigende werking geeft een heel nieuwe ervaring en brengt je tot geweldige hoogtepunten. Wist je dat Satisfyer nog veel meer modellen heeft, waaronder ook een Satisfyer voor mannen?
 

Satisfyer: luchtdrukgolven en tintelende pulsaties


Tot de komst van de Satisfyer waren speeltjes voor vrouwen vrijwel altijd alleen gebaseerd op trilling. De traditionele vibrator is daarvan natuurlijk een goed voorbeeld, al dan niet met extra vibrerende delen voor nog meer stimulatie. Dankzij Satisfyer genieten vrouwen nu van directe stimulatie van de clitoris door middel van luchtdruk. De drukgolven en tintelende pulsaties prikkelen je gevoeligste plekje op een heerlijke manier. En met succes, want de populariteit van Satisfyer zijn binnen de kortste keren tot grote hoogten gestegen.
 

Het bekendste speeltje van Satisfyer: de Satisfyer Pro 2


Het succes is allemaal begonnen met de Satisfyer Air Pulse Vibrator. Inmiddels vind je bij Kruidvat uiteraard het nieuwste model, de doorontwikkelde Satisfyer Pro 2. Deze luchtdrukstimulator is onder tal van vrouwen wereldberoemd om haar bijzondere zuigende stimulatie, waarmee je een nog fijner en intenser orgasme bereikt. Zodra je het siliconen kapje over je clitoris plaatst, brengen drukgolven je naar hemelse hoogtepunten.
 

Samen met je partner genieten van Satisfyer


Kruidvat heeft naast de bekende luchtdrukvibrator Satisfyer Pro nog meer Satisfyer producten. Extra opwindend zijn de Satisfyers die je kan verbinden met de Satisfyer Connect app op je smartphone of tablet. Met de Satisfyer Curvy 2+ Air Pulse Stimulator of Satisfyer Double Joy Partner Vibrator maak je zo niet alleen je eigen programma’s van drukgolven en trillingen. Je kan deze Satisfyers zelfs op afstand door je partner laten besturen om een extra dimensie aan jullie seksleven te geven.
 

Ook een Satisfyer voor mannen


Ook aan mannen is gedacht, want Satisfyer heeft een heuse masturbator in een bijzonder elegant design. In dit speeltje omsluit de heer zijn jongeheer om vervolgens door middel van trillingen tot een explosief orgasme te komen. Deze Satisfyer Men Vibration is misschien wel dé moderne manier van seksuele wellness voor mannen.
 

Satisfyers in de aanbieding


Kruidvat heeft regelmatig Satisfyer aanbiedingen. In de schappen en de Kruidvat-folder vind je regelmatig Satisfyers voor extra scherpe prijzen. Zo breng je jezelf naar een opwindend hoogtepunten voor een sensationeel lage prijs. Dat is extra genieten!


Dit artikel is voor het laatste bijgewerkt op 5 december 2022.
 

Disclaimer


De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk advies aan de gebruiker worden beschouwd.