background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Optiek

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Sterkte

Type

112 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 6 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
112 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 6 >
112 product(en) gevonden < 1 2 3 4 5 6 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
112 product(en) gevonden
< 1 2 3 4 5 6 >
Het is ontzettend belangrijk om goed voor je ogen te zorgen, of je zicht nu perfect is of niet. Bij Kruidvat vind je alles wat je nodig hebt voor de gezondheid van je ogen, van een groot assortiment brillen en lenzen tot supplementen en oogdruppels.

Leesbrillen voor iedereen

Heb je wat extra hulp nodig om goed te kunnen zien? Dan kan je altijd vooruit dankzij ons ruime assortiment brillen. Bij Kruidvat vind je verschillende leesbrillen in meerdere sterktes. Uiteraard heb je de keuze uit allerlei hippe designs. Berg ze op in een handige brillenkoker en houd ze schoon met brilpoetsdoekjes.

Optimaal zicht dankzij lenzen

Lensdragers kunnen kiezen uit dag-, maand- en driemaandlenzen. Ook deze zijn in meerdere sterktes verkrijgbaar. Ga wel eerst langs bij de opticien om te bepalen welke contactlenzen geschikt voor je zijn. Gebruik lenzenvloeistof om ze veilig op te bergen en schoon te maken. Je hebt de keuze uit lenzenvloeistof voor harde of zachte lenzen. Heb je snel last van prikkende ogen? Gebruik dan een lenzenvloeistof voor gevoelige ogen.

Hulpmiddelen voor gezonde ogen

Een prikkend gevoel, veel tranen of roodheid: je ogen hebben het soms zwaar te verduren. Help ze een handje met speciale oogdruppels die je ogen hydrateren. Er zijn oogdruppels verkrijgbaar die roodheid verminderen en die allergieklachten kunnen verhelpen. Wil je voorkomen dat je klachten krijgt in de toekomst? Houd je ogen dan in optimale conditie met supplementen voor gezonde ogen.