Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt 3 stuks 4779769 4779769 Finish /medias/prd-front-4779769-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTAzODgzfGltYWdlL2pwZWd8aGI3L2g3YS8xMDYzODUwMzY3Mzg4Ni9wcmQtZnJvbnQtNDc3OTc2OS0xXzYwMHg2MDB8ZmFiODg5MjExNzZlMDk1MTJhMDAzZDA0M2Y5MTdhNmUwYjFmNTA5MzA2MzIyZWEyOTQ3MzA5MGQ5NGFhOGU2YQ 4.5593 59 4.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt

3 stuks

4
.
49

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Reinig je vaatwasser tijdens de wasbeurt met deze Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt. De tabletten verwijderen verborgen vet en vuil.

De voordelen van Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt:
• 100% extra ontvettingsmiddelen
•Verwijdert verborgen vet en vuil
• Geschikt voor alle vaatwassers
• Gebruik elke maand voor een optimaal resultaat

Hoe gebruik je Finish Machinereiniger Tijdens de Wasbeurt?
Vul je vaatwasser en plaats een vaatwastablet in het bakje. Plaats vervolgens de machinereiniger waar je wilt in de vaatwasser. Gebruik het normale vaatwasprogramma.

Gebruik de machinereiniger elke maand voor een frisse vaatwasmachine.

EAN code:5410036307373,3059946163611

Functionele Naam
Vaatwasmachine reiniger

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P103: P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

H2.1-zinnen
2.1-H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie

H2.2-zinnen
EUH208: EUH208:Bevat 5 - 15 % polycarboxylaten, 5 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen (Subtilisin), parfums subtilisine. Kan een allergische reactie veroorzaken. H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Machinereiniger - tijdens de wasbeurt

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: 5 - <15% polycarboxylaten, <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, enzymen (subtilisin), parfums

Belangrijk

Verplichte algemene verme

BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Toedieningsvorm

tablet

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies

Vul jouw vaatwasser en plaats een vaatwastablet in het bakje. Plaats vervolgens de machinereiniger eender waar in de vaatwasser. Gebruik het normale vaatwasprogramma. Gebruik 1 x per maand.

Geschikt voor alle vaatwassers. Gebruik elke maand.

Bereidingsinstructies 2

WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat Subtilisine. Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Trek van toepassing zijnde persoonlijke beschermingsmiddelen aan (zie rubriek 8).Niet innemen. Vermijd contact met de ogen, huid en kleding.Vermijd het inademen van stof.Vermijd stofvorming bij het hanteren en vermijd alle mogelijke ontstekingsbronnen (vonken en vlammen).Ophoping van stofdeeltjes voorkomen.Alleen gebruiken bij voldoende ventilatie.Draag het daartoe geëigende ademhalingsmasker bij onvoldoende ventilatie.Bewaren in de originele verpakking, of in een goedgekeurd alternatief dat is gemaakt van compatibel materiaal; goed gesloten houden wanneer het niet in gebruik is.Elektrische apparatuur en verlichting dient op basis van de van toepassing zijnde normen beschermd te worden om te voorkomen dat stof in contact komt met hete oppervlakken, vonken of andere ontstekingsbronnen.Neem voorzorgsmaatregelen tegen elektrostatische ontladingen.Om brand of een explosie te voorkomen, moet de statische elektriciteit tijdens overdracht afgevoerd worden door vaten en apparatuur te aarden

Overig

Milieukenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

RB Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

www.finishinfo.nl/

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews